Сообщение #2607853 Просмотреть на стене →

🍁 Багато хто запитує, чому Угорщина Віктора Орбана всіляко заважає Україні і перешкоджає надходженню до цієї країни європейської допомоги.

Джерело каналу стверджує, що ФСБ має прямий компромат на Орбана. Хто не пам'ятає, скажу – до 2009 року Орбан відкрито критикував Путіна та його (тоді ще невмілі) спроби підкупу європейських політиків.

У 2009 році Орбан з'їздив до Росії та зустрівся з Путіним, після чого різко змінив риторику. Під час цієї особистої зустрічі Путін, мило посміхаючись, повідомив Орбану, що має папочку, в якій задокументовані всі махінації Орбана з кримінальним авторитетом Семеном Могилевичем та їхніх спільних справах у Будапешті дев'яностих, пов'язаних з відмиванням грошей Сонцівської ОЗГ.

За свідченням очевидців, Орбан вийшов із цієї зустрічі, маючи дуже блідий вигляд, бо думав, що жодних документів та свідчень про ці справи не залишилося. Після чого різко змінив риторику щодо Путіна та РФ.

Цікаво, на кого путін ще має вбивчий компромат окрім Орбана та Трампа?

©️ Україна Ізраїль Крим
 
+1
Последние новости
"Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве» Стадион «Динамо» имени Валерия Лобановского примет центральный матч 9-го тура первой лиги Чемпионат Украины. «Левый берег» — «Динамо». Ситуация с дисквалификациями "Ворскла" звернулася до УПЛ про перенесення матчу з "Олександрією" на виїзд, зустріч з "Динамо" у Кубку має відбутися у Полтаві Эксклюзив. Леонид Буряк: «Некоторые «эксперты» в высшей лиге провели всего по 90 матчей, а сейчас учат футболистов, как играть» "Динамо" – це еліта українського футболу. Гравці "Лівого берега" про підготовку до протистояння з киянами у першості U-19 Таблиця коефіцієнтів УЄФА: як поразка "Динамо" вплинула на позиції України у рейтингу Завдяки розгромним поразкам "Бешикташа" та "Карабаха" "Динамо" пішло з останнього місця у турнірній таблиці Ліги Європи Виталий Косовский: «Динамо» в матче с «Лацио» очень не хватало Попова»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%