Сообщение #2607199 Просмотреть на стене →

БАНДЕРІВЕЦЬ НА СЛУЖБІ ДЯДЕЧКА СЕМА:
Новеньке від Сергія


"ДИПЛОМАТІЯ НАХАБ" АБО "ПІШЛІТЬ МЕНЕ НА ХЕР"?

Дуже "цікаво" споглядати за маневрами до яких зараз вдається наш Президент, за його риторикою, за месседжами які він "відправляє у світ". Особливо з точки зору того, що сьогодні у США будуть приймати рішення - дозволяти Україні бити американською зброєю по рашці чи не дозволяти. І передчуття на цей рахунок у мене дуже погані - дай боже щоби вони не реалізувалися.

"США зроблять усе можливе щоби Україна здобула сильну позицію на майбутніх переговорах з росією", Блінкен.
"Ми не повинні скорочувати допомогу Україні". Макрон.
"Ми будемо підтримувати Україну стільки, скільки потрібно"! Шольц.
"Великобританія ніколи не відмовиться від підтримки України і буде лише розширювати наше з нею військово-технічне співробітництво". Сунак.
"Нас доки ще ніхто не підштовхує до переговорів з путіним". Зеленський.
Це все було ще два тижні тому.
За останні два тижні Зеленський декілька разів звинуватив Захід у нерішучості стосовно надання дозволу бити росію західною зброєю. Він звинуватив Захід у тому, що той не надає системи "Петріот" хоча абсолютно чітко проінформований про те, що для постачання робиться усе можливе і неможливе. Президент звинуватив Захід у затримці з постачанням нам літаків хоча жодної провини того у затримці немає - провина виключно українська. Зеленський заявив, що "не знає кому вірити" тому що, начебто, перед війною "у декого" з союзників були домовленості з росією щодо розділу України. Президент звинуватив Захід у відмові вводити економічні санкції проти росії перед війною, мовляв - "ввели б - тоді й війни б не було". Ми бачимо - як санкції зупинили війну. Про свою особисту провину у неналежній підготовці до війни не зважаючи на надані Заходом детальні плани російського наступу - жодного слова. Президент відкрито повернувся до своєї особистої, "фірмовоЇ" "дипломатії нахаб" перших восьми місяців за які він отримав "ляпасів" у кінці 2022го року від американців, британців та німців які навіть "притримали" на місяць деякі пакети допомоги доки Зеленський не вибачився публічно та не змінив риторику.

ВВС поспілкувався з "Слугою" Мережко який у поті лиця "паше" у комітеті по іноземним справам Ради і оцей депутат каже, що наданих США грошей вистачить лише на оборону до кінця поточного року. Тобто 27 мільярдів вистачили на майже півтора року, 61 плюс рекордні вливання від союзників які плануються у розмірі не менше 50 мільярдів - це "копійки" яких вистачить лише на те, щоби трохи відбитися.

Антизахідні та антиамериканські зокрема заяви зараз лунають від нашої влади вже частіше ніж антиросійські і українське суспільство охоче їх підтримує. "Зброї мало, надали несвоєчасно, наші з-за них гинуть, вони нас використовують"... - я це вже чую навіть від людей яких зовсім не запідозриш у недостатній мозковій діяльності. Вони вже навіть не згадують що Україна взагалі існує тільки тому, що той "клятий" Захід надає нам допомогу, хоча жодним чином не зобов'язаний це робити. Особисто я просто не розумію - якого хера отой "поганий Захід" просто, вибачте, "не покладе хера" на нашого Президента а з ним на Україну та демонстративно не посадить його домовлятися з хуйлом. Я чудово знаю - наскільки американці невдоволені Зеленським. Вони, як я вже писав, вважають безчесною інформаційну компанію від нашої влади та вже відкрито підозрюють нашого Президента у підготовці української суспільної думки до факту початку переговорів з путіним під рефрен - "Захід нас наї...в. тому я вимушений піти на розділ України".

Я попереджаю своїх підпісників - завтра майже напевно буде "сірий" день і питання стосовно дозволу бити американською ракетною зброєю по територій рф буде як мінімум відкладено у довгий ящик. Не вибачиться Зеленський, продовжить свою "дипломатію нахаб" - не отримаємо ми його взагалі, ракет до F-16 з радіусом дії у 500 км зокрема. З часом ми побачимо, була це особиста "дурість" Президента, чи все сплановано так, як бачать це американці.

Але українці повинні не здогадуватися - ЗНАТИ, що ця небезпечна взагалі для нашого існування гра по роздмухуванні антизахідних настроїв в Україні може скінчитися не лише нашою поразкою у цій війні - вона може поставити під сумнів існування України взагалі. Думай-ТЕ.
 
+3
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%