Сообщение #2603592 Просмотреть на стене →

Цікава новина надійшла з Кропивницького.
Мешканець Кропивницького, такий собі Малежик, за даними СБУ, давав ворогу інформацію про переміщення та розташування ЗСУ на військовому аеродромі «Канатове», а також закликав нанести удар по аеродрому. Мав при цьому анекдотичний позивний "любитель портвейна".
Так ось. Він на днях отримав умовний термін. І вийшов на свободу.
Чому я згадав саме про Кропивницький? Не тільки тому, що як волонтер займаюся аеродромом "Канатове" в тому-таки Кропивницькому і мене цікавить все з ним пов'язане.
А й тому, що зовсім скоро, за інформацією від адвокатів, туди мають етапувати Романа Червінського з Києва. Того самого, якому єрмак із зеленським, за допомогою виплодків татарова, шиють маразматичну справу по типу наведенню ракет на той-таки аеродром "Канатове" влітку 2022 р.
Насправді, як ми розуміємо, це помста ще за справу вагнерівців. Та за спробу Червінського копати під людей єрмака-татарова в спецслужбах. Наприклад - того-таки Артема Шила, затриманого на днях НАБУ та САП.
А нафіга його переводять в Кроп? А тому, що у Києві судді відмовляються й далі тримати за повним беспределом Романа під вартою. Тому татаров швиденько організував перевод справи. У сподіванні, що в провінції знайдеться той, хто готовий буде якщо не засудити Романа, то хоча б й далі тримати його у в'язниці.
Власне, суддя поки ще не призначений. Але вже зараз і я, і всі кропивницькі активісти, як і мій бро Дмитро Завражний, хочемо передати великий привіт керівнику місцевого суду пану Ігорю Миколайовичу Гершкулу. Ми все бачимо, за всім слідкуємо.
Судіть по совісті, панове судді.
Бо якось так паскудно на душі, коли сепара-навідника випускають під умовний термін за реальні наведення ракет, а одного з кращих офіцерів тримають під вартою, бо цього хоче мстивий ларьочник-секретут з Банкової зі своїм шефом-нарцисом.

Буткевич
 
+4
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%