Сообщение #2603245 Просмотреть на стене →

БАНДЕРІВЕЦЬ НА СЛУЖБІ ДЯДЕЧКА СЕМА:
ХРОНІКИ ЇБЕНЕЇ. ДЕМОГРАФІЯ. ПРОТЕСТНІ НАСТРОЇ.

Прочитав під першою частиною комент щодо протестних настроїв - "Мабуть прикордонні з нами БНР, БрНР та КурНР в плані протестів у бидлостані у лідерах? Так я розчарую вас, панове - нічого навіть близького. Перший по протестним настроям Дагестан - там лише 24 відсотки прихильників війни з Україною у сукупних категоріях "повністю схвалюю" та "скоріш схвалюю" у той час як категорично проти 52 відсотки, а "готові на збройне повстання при певних умовах" 31 відсоток. Наступна Інгушетія - там війну підтримують 27 відсотків, проти 49 а готові воювати з центральною владою 29 відсотків. Далі йдуть Башкортостан, 30 - 46 - 25, Тива, 30 - 45 - 24 та Татарстан, 32 - 42 - 21, а замикають "велику шістку" - тадам! - Чечня, 33 - 40 - 20, та Бурятія, 35 - 37 - 27.

Тепер по народжуваності. Лише чотири регіони "відновлюють з перевищенням своє населення". це... Тива, Чечня та Ямало - Ненецький округ. Близькі до показника "відновлення" Бурятія. Дагестан, Інгушетія, Алтай, Комі-Пермяцкий округ, Якутія, Сахалін. Найнижчі показники, суто вимираючі, у регіонах заселених етнічними росіянами - Ленінградська область, Смоленщина, Псковщина, Брянщина та інші. По розрахункам АНБ США вже у 35му році мусульмани та буддисти вийдуть на паритет з христианським населенням росії, а надалі вони займуть панівне становище у її демографічній картині. Мені слід казати що серед мусульман ідея війни з Україною не просто непопулярна - вони у переважній більшості вважають її чужою? Ну а тепер узагальнимо картину.

Найбільші протестні настрої в росії саме у її національних утвореннях, причому якимось дивним чином вони майже прямо корелюються з народжуваністю у регіонах. Сліпий не замітить зниження градусу воєнної риторики у Кадирова - у бесідах зі своїм оточенням він прямо заявляє, що чекає час коли можна буде безболісно зробити Чечню суверенною Державою та мріє про "Північно-Кавказський халіфат" який планує очолити. Кадиров вже давно на прямому зв'язку як з Будановим, так і з одним з замов Бернса, про його листування з цими двома вже знають усі "зацікавлені сторони" - є навіть витоки у ЗМІ. Перспектива коли "Кавказ рване" стає все ближчою - каталізатором можуть стати військові поразки рф чи заколот еліт. Майже напевно у середньостроковій перспективі рване Тива - зараз на вулицях Кизилу етнічним росіянам знаходитися хоч якось безпечно лише вдень - вечорами та ночами їх б'ють та гвалтують - і ці "мольби про допомогу" від тієї невеликої кількості росіян що там ще залишилися навіть попадають у ЗМІ.

Нинішня війна неминуче посилить регіональне протистояння всередині росії у випадку знову ж таки або військових поразок, або в результаті заколоту еліт, або коли здохне путін. І першочергове завдання західних спецслужб у середньостроковій перспективі не сприяти "миттєвому протестному вибуху" всередині росії, але зробити процес розчленування росії, при збереженні контролю центральної влади над ядерним арсеналом, контрольованим та відтермінованим у часі. Схожі завдання і у Китаю котрий відкрито оптом та вроздріб скуповує еліти Якутії, Бурятії, Тиви, Сахаліну, Алтаю та території історичної післяреволюційної ДВР взагалі.

Ну а в кінці я дам слова Аоена Далеса які він сказав у переговорах з папським посланцем Нореллі у Швейцарії 44го. Слова реальні, це не "Протоколи сионських мудреців", а стенограма з частки архівів СД які СРСР захопив у Берліні 45го, КДБ надала до них доступ Семенову котрий її використав їх у своїх "Сімнадцяти миттєвостях весни".

"У основі націоналізму завжди лежать інтереси тих чи інших груп населення пов'язаних зі справою, або, використовуючи марксистську ідеологію, з виробництвом. Коли я сам виробляю щось - я почуваюся себе по-одному. Але коли з'являється конкурент. я почуваюся по-іншому. В умовах нашої системи конкуренція життєдайна. В умовах російської системи конкуренція тільки травмує людей. Посилати у майбутню росію диверсантів які б підривали заводи - смішна справа. А от коли наша пропаганда точно та аргументовано доведе національностям росії що кожна з них може існувати, розмовляючи
тільки на своїй мові, - це буде наша перемога і протиставити цій перемозі росіяни не зможуть нічого",
США розвалили СРСР по "Калькам Даллеса", чи зможемо ми усі повторити цей подвиг? Побачимо, але я знаю одне - зараз майже усі західні спецслужби планують та розгортають ту пропагандистську та підривну машину ка пустила під укіс радянський бронепотяг. І справа зараз за ЗСУ - саме їх перемоги зможуть започаткувати процес у кінці котрого нарешті сконає найбільш потворна та людожерська імперія в світі.
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%