Сообщение #2602721 Просмотреть на стене →

WE WANT INFORMATION - 26.

Ніч принесла новини. гарні, не зовсім гарні та такі, що відверто дивують. підемо по пунктах.

1. Як доповіли бидлюки, Україна атакувала Новокуйбишевську ГРЕС трьома балістичними ракетами які. нібито, збила російська ППО. Цікавився - правда то чи ні, у наших заокеанських друзів. Відповідь - "Нічого збито не було, стався збій систем наведення. ракети самознищені. Застосування ракет - свого роду "польові випробування", вади будуть виправлятися", Радує те. що за тиждень Україна тричі атакувала бидло своїми новими ракетами, "Нептунами" та балістикою. Не радує те, що ракети. так би мовити, ще сирі, але... думаю що за допомоги союзників впораються з виправленням дефектів. Жалію що ГРЕС не знесли...

.2. Я писав що у січні американські розвідники фіксували контакти Арестовіча з людьми з оточення путінського олігарха Малофєєва, люди ті служать у ГРУ ГШ рф. 12 днів тому Арестовіч зустрічався з людьми путінського олігарха Ковальчука. Ті теж з тієї ж контори. А вчора нам довели, що Арестовіч пропонує американцям себе як єдиного переговорника який має реально "ділові та довірливі" стосунки з існуючою російською владою та "гарантує на переговорах результат, який забезпечить закінчення бойових дій та переважно задовольнить вимоги США та росії". Про Україну - ані пари з вуст. Сьогодні я дізнався що його відверто послали з його "ініціативою" - "час для переговорів не настав, а згодом переговори повинна вести чинна українська влада яка й буде визначати їх умови". Також я дізнався про те, чому цього покидка не виштовхають зі Штатів.

По факту Арестовіч вже не ототожнює себе з Україною від слова "зовсім" та планує продовження своєї політичної кар'єри у післяпутинській росії. У приватних розмовах в США він називає українців "тупими свинями" та "впертими у своїй тупості ідіотами" - це навіть зафіксовано. Ми, на його переконання, так і не прийняли Мессію який би міг врятувати Україну та зробити її безпечною для життя через домовленості з хуйлом. І зараз США вважають можливим використати Арестовіча у грі проти РФ. Якщо б його виставили на вибори проти хуйла, то він набрав би почесні три з половиною відсотки, потенціал же Арестовіча американці оцінюють як "дуже серйозний". Я б його, як каже Монова, "обісцяв та забув", краще повісив, але дорослі дядечки грають у свої ігри, і дай Боже щоби вони не були на шкоду Україні.

3. Франція у цьому році поставить Україні 200 ракет "Scalp" 65 самоходок "Цезар" та 80 тисяч артснарядів. Це відкрита інформація. Також відкрита інформація про передачу Данією усієї своєї артилерії, а там 24 "Цезари", Україні. Датські артсистеми вже чи у нас, чи "у дорозі" до нас. Французькі 20 будуть у квітні, інші до осені. Але гарна новина не ця - МОУ Франції та наш Мінстратегпром підписали таки контракт на виробництво "Цезарів" в Україні, причому підприємство по ремонту та відновленню пошкоджених систем має бути створено протягом найближчих трьох місяців. Також це підприємство буде виготовляти гарматні стволи для систем які - цитую - "Україна зможе використовувати для виробництва національних зразків зброї". Як я розумію своїм куцим розумом, тепер наша "Богдана" отримає .поточне виробництво стволів, а не разове як зараз. І це просто супер.

4. Росія знову запросила термінові консультації з США по проблемі "атак на цивільні об'єкти які вступають у протиріччя з правилами ведення війни", вони відбудуться цієї ночі. Про результати дам "офіційний реліз". Здається хуйлу роблять дуже боляче.

На сьогодні більше нічого цікавого немає. Харків, Херсон, Запоріжжя, Дніпро, Одеса, прифронтові міста та села - тримайтеся, рідненьки, будь ласка. Треба дочекатися американської допомоги. Хуйло саме тому й гатить зараз усім, чим можна, тим, що є в наявності по мирним людям доки може дотягнутися до їх осель у надії змусити їх погодитися на мир на його умовах. Почекайте, будь ласка, ці довбані два місяці - далі буде легше.
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%