Сообщение #2602036 Просмотреть на стене →

Кацапи шантажують Європу газовим сховищем в Стрию.

🍁 Глава Міноборони Британії у ненависному Москві англосаксонському стилі написав в Х: "Московія ховає кораблі в портах, але вони і там тонуть".

Так Шеппс відреагував на сьогоднішнє ураження ССУ двох російських великих десантних кораблів "Ямал" та "Азов" в окупованому Криму.

🔥 На доповнення можна зазначити, що супутник Planet Labs зафіксував візуальний наслідок ракетних ударів ССУ по головному вузлу зв`язку ЧФ на вулиці Руднєва у місті Севастополь. Можете туди не телефонувати, об`єкт тимчасово недоступний.

▪️З поганого: ДТЕК втратив 50% генераційних об'єктів під час атаки рашистів 22 березня, – директор YASNO Коваленко. Остання атака окупантів на енергосистему стала наймасштабнішою за час війни. Водночас, європейські партнери вже пообіцяли надати максимальну допомогу у контексті якнайскорішого відновлення втрачених потужностей.

▪️Що стосується Стрия та околиць, то там сталось влучання в наземну інфраструктуру одного з підземних сховищ газу Укртрансгазу і було пошкоджене технологічне обладнання.

Критичних наслідків для забезпечення роботи ПСГ немає, адже газ знаходиться на значній глибині. Пошкоджена частина наземної інфраструктури потребуватиме відновлення, резервних потужностей достатньо. Не розганяйте інфу, що там все в труху. Це війна, і до всього треба бути готовими.

❗️Хочу, щоб ви розуміли. Ми зараз нищимо їх НПЗ дуже швидкими темпами, і хоч деякі американські друзі хапаються за голову (тут, у США, дійсно почали зростати ціни на бензин), ми дали зрозуміти по дипломатичних каналах: даєте якнайшвидше пакет допомоги, ми змінемо тактику, а поки так, як є.

І це не шантаж, це - запорука виживання і один зі способів показати, що все у цьому світі взаємопов`язано. Війна перетворила Україну з об`єкта на суб`єкт світової політики, а тому тепер з нею доведеться рахуватись всім - як партнерам, так і ворогам. Welcome to new realities!
 
+5
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%