Сообщение #2601189 Просмотреть на стене →

АМЕРИКАНСЬКА ЛОГІКА - 3.

Питання до наших антиамериканістів можна? От уявляємо - США та союзники надали Україні все необхідне озброєння, ЗСУ як у казці навчили персонал для роботи на тій техніці не за рік чи півроку, а "от зараз", сотворили ДИВО і, втративши на звільненні Півдня до 600 тисяч вбитими та пораненими та до 1.8 мільйонів відповідно на звільненні Донбасу та Криму ( розрахунки КОШ та ГШ Великобританії), вийшли на кордони 91го року. Після цього росія зникне? Зникне загроза нової війни про неминучість якої нас вперто запевнюють майже усі українські патріоти та пересічний народ? Ні? Тоді питання, просте та логічне - чи є впершу чергу економічний сенс у звільненні напівзруйнованого Донбасу та Криму ціною знищення людського та економічного потенціалу України?

Розставимо крапки над "І". США - циніки та прагматики. І перш за все їх цікавить не Перемога в українському представленні - чого вона згодом буде коштувати? Звільнення Півдня необхідне, для цього буде зроблено усе можливе. Це експортний потенціал, це порти, це чорноморська зона Безпеки та капкан для ЧФ рф. Салліван чітко висловився з приводу того, що США будуть вважати перемогою, я про це писав на каналі "сто разів" - суверенну, демократичну, економічно та військово сильну Україну. Чи можна Україні перемогти рф чисто військово? Ні, москву ЗСУ не взяти, ГУР хуйла не відловити. рф теоретично може знищити Україну ЯЗ, навпаки - ні.

У нашому світі практично все вирішує економічний та людський потенціал. І США справедливо вважають, що вести війну "до останнього українця" без перспективи досягнення поставленої цілі ціною помірних, а не критичних втрат - ЗЛОЧИН ПРОТИ УКРАЇНИ. Україна потрібна колективному Заходу спочатку як військовий форпост проти рф. а згодом як взірець для наслідування імперії що розвалюється. Процвітаюча економіка без працездатного населення вибитого у війні - утопія. Ціна звільнення Криму та Донбасу неприйнятна для України - це постійно нагадують усі американські та європейські емісари у Києві. Ані у США, ані в усіх європейських столицях НІКОЛИ не приховували цілі військової та цивільної нам допомоги - це здобуття сильної позиції на майбутніх переговорах з рф. Захід чудово розуміє, що знищити військово рф неможливо - вони ставлять на "гру вдовгу" проти московії та розвалювати її будуть як розвалювали свого часу срср - комплексно та вперто.

Якщо хто не помітив - трамписти у останній місяць раптом перевдягнулися у "спінджак" Рейгана і вустами самого Дональда та Джонсона пропагандують "мир з позиції сили" та "особливу роль США у світі".. Чому? Згідно останніх опитувань більшість населення США вважають що війна в Україні напряму впливає на США та її громадян, а 64 відсотки вважають що США повинні підтримувати Україну проти путіна чи на нинішньому рівні, чи на ще більшому. Дається взнаки агресивна піар-кампанія демократів. Усі американські можновладці розуміють те, про що я талдичу як папуга у клітці - немає у рф не просто безмежного - помірного ресурсу вести війну, її економіка яка зараз "жива війною" скоріше рухне від припинення війни, а не від її продовження. І здоровий глузд та політичний цинізм підказує владі і політичному істеблішменту США - що саме зараз вигідніше робити як ним самим, так і керівництву України.

Так що не мріємо про нездійснене, українці. Війну доведеться закінчувати чи у кінці цього, чи до осені наступного року на будь якої лінії зіткнення, а надалі.. А надалі потрібно відбудовувати країну, створювати "нову економіку" на американські та союзницькі гроші, а їх "на мирні цілі" буде від них не просто багато, перевести армію на стандарти НАТО, а не совдепу, озброїти її якщо не найкраще у світі, то близько до того, побудувати неприступні лінії оборони і головне - припинити скиглити та жалітися на усіх союзників. Ми повинні навчитися обирати собі притомну владу, наймати її на роботу, а не молитися на обісраних політиків, і заставляти її відповідати на усі свої дії. Роботи вистачить на покоління вперед, ну а доки - чекаємо на звільнення Півдня та на закінчення війни, віримо у краще, допомагаємо ЗСУ останнім.

Сергій Павлюченко
 
+2
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%