Сообщение #2601079 Просмотреть на стене →

ПИТАННЯ - ВІДПОВІДІ. ГОЛА ПРАВДА.

Відповім усім одразу. бо щось багатенько накидано...

1. Американська допомога буде, якщо ні - у прямому ефірі назву себе закінченим мудаком та довбойобом. Це не обговорюється навіть республіканцями, питання допомоги лише у формі. Вона повинна була бути у березні, але я не зважив на чергові канікули, вибачаюсь. Квітень - мудакове аутодафе - прямий ефір.

2. Розписані усі поставки озброєнь необхідні для Контрнаступу у вигляді, як сказав Радакін у своїй рекомендації ЗСУ, "Потужного наступу на конкретному напрямку по законах західної військової науки", Я знаю геть не все у частині постачання техніки та боєприпасів, але того, що нам надали з приблизним розписом поставок по 1,5 - 2 мільярди на місяць, дозволяє мені робити висновок - "щось воно буде", тим більше усі помилки минулого року враховані як і міцність російських ліній оборони.

3. Тепер цитата від Трампа. "Я не думаю що питання миру буду вирішувати я. Ще 9 місяців цього року - ціла вічність, все буде вирішено до мого повернення у Білий дім". Добавлю, що Зеленеський отримав точно такі ж месседжи від Шольца, Макрона, Сунака... - "Якщо лінія фронту залишиться незмінною, ми будемо вимагати переговорів про перемир'я". Ще нагадую. що у тих "будапештських меморандумах" які Зеленський обзиває "Безпековими договорами" немає жодного нагадування про об'єми західного фінансування наступного року - тільки на цей. І якщо союзники вирішать, що на полі бою патова ситуація, а наразі вона така і є, то наш Президент ніякою мовною еквілібристикою не розповість нації - з якою ціллю треба продовжувати "гарячу війну". На останок від Розвідспільноти США та очільника ГУР Буданова. рф ДОСІ не має планів на ведення війни у 25му році і хуйло наказу розпочати планування не віддає. Ресурс рф багато у чому закінчується. навіть м'ясо.

4. Антиамериканізм - важка хвороба, схожа на наслідковий сифіліс чи шизофренічний антисемітизм. Антиамериканісти не зважають на те, що ми існуємо взагалі у своїй державі, а не у федеральному окрузі рф виключно завдяки західній, переважно американській. зброї і грошам. По їх розумінню американці повинні висадити десант та викинути Зеленського, вони повинні за нас воювати, думати. голосувати - все! Ми не повинні робити нічого. Вони і в хер не беруть до уваги - на які тільки домовленості та міждержавні угоди не йдуть американці щоби Україна без амерниканських грошей зараз отримувала зброю, зокрема ті ж ракети для ППО. радянські танки та інше. "Мало, підараси"! Бастрикін добавить. Я не буду банити за закиди, але у відповідях себе більш стримувати не буду, не ображайтеся.

5. Крайній "Раммштайн" - ще більш бліда та немічна копія останніх трьох - майже пустих та прогресуючи немічних. Коли Зеленський поїхав з Умеровим на зимове засідання і вибив там хоч щось, то стало ясно - переговорники у владі "здохли не народившись". Ще пара таких "Раммштайнів" і можна ставити хрест не те що на Контрнаступі - на обороні. І якщо США не візьмуть на себе планування - постачання - формування заказу - нам дупа, велика та зовсім не така красива як у Джей Ло. Наскільки я знаю, буде останній варіант, бо те, що "здобуває" наше МОУ навіть коли є можливості (згадаємо "Снаряди Павела") то не ганьба - профанація та лютий непрофесіоналізм тупого невігласа.

У мене все. Від своїх слів не відмовлюся нізащо - все буде вирішено саме у цьому році, заморозиться війна чи ні. Молимося на ЗСУ та союзників - саме від їх дій залежить підсумок нашої Визвольної війни. Ну а про допомогу нашому війську навіть не нагадую - допомагати треба останнім.

Написав половину "Їбенеї" - кинув, вранці закінчу. Сумно - наративи хуйла пустили глибоке коріння і у нашого народу ворог не в кремлі, навіть не на Банковій - у Вашингтоні. Як же я хочу закрити цей нікому не потрібний канал...
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%