Сообщение #2601067 Просмотреть на стене →

Музика:

Вважаю, що коментар Roman Sinicyn має право бути винесеним окремо. Бо це людина, яку я щиро поважаю, вже більше 10 років.

Ну і моя відповідь, яка краще розкриває тему минулого посту.

============

Roman Sinicyn, дякую за розʼяснення позиції.

Про Панішер можна довго сперечатись. Можна порівнювати з Сичом чи з Авенджером. Можна згадувати висоти роботи. Чи вітростійкість. Можна аргументувати чи варто було ставити таку дорогу CRPA, чи купувати таку дорогу наземку відповідно до натівських стандартів. Можна наводити приклади підрозділів які дууууже ефективно їм воюють.

Але ж мова ж не про Панішер. Мова про мене особисто. Про мій потенційний конфлікт інтересів, який на поверхні. Всі ж знають, чим я займався останні два роки. Нічого не приховую і не приховував.

Багато хто з виробників в курсі, що я вже пʼять тижнів допомогаю Агенції оборонних закупівель вибудувати роботу по дронам. Бо мене про це попросили, це раз. Бо це дійсно важливо, це два. Допомогаю без посади, зарплати та статусу. Консультую всіх виробників, намагаюсь прискорювати контрактування, шукаю можливості зекономити кошти бюджету.

За ці пʼять тижнів я лише один день мав напіввихідний, бо треба було сад обрізати. Але це все лірика. Тому зараз конкретика.

Купувати чи не купувати якісь засоби централізовано, визначає ГШ, і тільки він. В потребі ГШ, до речі, є і Панішер в великих кількостях. Але грошей на всю потребу не вистачає. Пріорітети теж визначає ГШ, а не Агенція. Можеш спитати у хлопців з ГУБСа чи намагався я якось вплинути аби Панішер поставили в першу чергу та включили в запит на постачання. Вибач, але морального чи юридичного права це робити я не маю.

Мій так званий "конфлікт інтересів" на поверхні. Його дуже легко відслідкувати, і всі про мою історію знають. Це ж не секрет. Знає керівництво, знає Генштаб, знає Міноборони та Мінстратегпром, знають контролюючі органи, знають служби та спецслужби, знають корупціонери та антикорупціонери.

Трохи сумно, що навіть ти, людина, яка знає мене з 2014 року, з якою ми разом їздили на фронт, вважаєш, що я буду користуватись своїм положенням та просувати Панішер. Що вже говорити про людей, які мене в очі не бачили.

Чесно, мені особисто навіть краще якщо мене "зібʼють" перед призначенням. Піду займатись якимись новими проектами та стартапами. Заробляти гроші та проводити час з родиною. А не єбошити без вихідних та читати про себе потоки лайна.

Тому щиро дякую Павлу Петриченку та Ігорю Лаченкову за те що підняли цю тему в той момент, як прийшов результат моєї перевірки на поліграфі.

Дуже вчасно. Мене навіть звільняти не треба.

-------------------
Сініцин як волонтер красавчик, а так трошки довбойоб.

https://www.facebook.com/share/p/oQLz9MoVQJBxhs1b/

Там скрін Сініцина.
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%