Сообщение #2600962 Просмотреть на стене →

ДОДАТОК ДО ПРАВИЛ ЧАТУ..

1. Якщо у чаті буде реклама будь якого політичного "лідера", Зеленського, Порошенко, Тимошенко, Кличка, Притули... - вона буде видалятися, а її розповсюджувач відправлятися у бан. У мене лайно та його сорти не рекламують.

2. Фейки про чергові "зради" будуть видалятися, розповсюджувачі відправляються у бан. Це не означає що влада або опозиція поза критикою - вона вкрай необхідна. Якщо представники влади або опозиції мають обгрунтовані підозри людей у діях, які шкодять Державі Україна, то обговорення теми вітається, але у межах "політесу" і без розповсюджування російських наративів. "Корисних ідіотів" хуйла та його відкритих посіпак чекає беззаперечний бан після одного попередження.

3. Вітається обгрунтована критика дій союзників якщо для того є привід. На таку критику відповідати буду особливо, це робота.

4. Буде бан кожному, хто голослівно звинуватить чинну владу та Президента у зраді. І зараз я докладно поясню - чому.

Зеленський провалив підготовку до війни. Не повністю, але переважно. Я знаю - які судомні дії здійснювала влада щоби виправити стан справ у останні три тижні перед війною, але її провина очевидна - вона практично ігнорувала попередження союзників про можливі напрямки вторгнення. За це відповідальний особисто Зеленський.

Після початку вторгнення і до початку 23го року Зеленський, Резніков. Зулужний зробили неможливе - налагодили постачання не тільки радянської, але й сучасної західної зброї в Україну. Надавати ніхто не хтів нічого, за кожний танк, за кожний "Петріот", за кожен "Skalp" чинилися справжні бої і Президент зробив не просто багато заради того, що Україні врешті решт отримала повну лінійку озброєнь від союзників. Практично повністю імпульс було вичерпано у серпні 23го. З тих пір дії Президента, валюнтаристські, вкрай непрофесійні, образливі для союзників, призвели до ситуації коли зараз від Президента шкоди для Держави Україна більше ніж користі. Провалені переговори про "Гарантії Безпеки", провалені переговори про перспективне постачання далекобійних комплексів ПРО... Перераховувати "косяки" влади можна довго та докладно.

І тим не менш ані Президент, ані Ермак не зрадники - обидва проходили не просто прискіпливі перевірки американських, німецьких, британських спецслужб, голова ОПУ взагалі 8 місяців, і перевірки не виявили НІЯКИХ "реальних та небезпечних зв'язків обидвох з рф та її представниками". Вони гірші та небезпечніші за зрадників - хитрі та послідовні узурпатори влади, гравці на необізнаності народу та на його короткій пам'яті. Навіть зараз вони не зраджують - грають у гру під назвою "Зроби мою владу вічною". І це небезпечніше ста тисяч уявних "зрад" - підтверджень справжніх як не було, так і немає. та й, думаю, не буде. Безумна впертість Зеленського, його "ХОЧУ" всупереч здоровому глузду та реальному стану справ у Державі, його розумова обмеженість, заздрісність, хвороблива залежність від особистої популярності та чисельні комплекси роблять Україну заручницею його "хотєлок" та жаги влади. І нам усім доведеться жити з цим до кінця війни.

Є ФАКТИ зради влади - в студію. Є "зелена шмаркля з ермаком кроти і все одно зрадять" - у бан. На каналі працює виключно Україноцентричність без прив'язки до жодної особистості. Ми тричі втрачали Незалежність з-за своїх чвар, міжусобиць старшИни і постійних розбратів. І моє особисте завдання - по мірі своїх обмежених сил таке не допускати Ну а над питанням виносу цієї влади на сміттєзвалище працювати усім і дуже довго, але то питання окреме.

У мене все. Новини будуть завтра вдень, десь о 16й. До зустрічі. Незгодним з правилами ще раз настійливо пропоную покинути канал.
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%