Сообщение #2599783 Просмотреть на стене →

Піздєц таки...

ФУТУРИСТИЧНЕ ТА ЛІТАКОВЕ.

Дізнався вчора - що бидлюки вшарашили "Іскандером", і досі настрій гірше немає куди. Від того, що то був не "Петріот" не дуже легше. І тих суперхлопців вже не повернути. Писати не хочу нічого взагалі, але... Але війна, треба виконувати свій обов'язок. Попереджаю. що до 5го травня я знову переходжу у режим - "Тільки надважливі новини" з мінімумом аналітики та без будь яких спогадів. Тим більше що за цей час не очікується нічого екстраординарного

Стабілізується фронт, у квітні США виділять гроші і почне надходити американська зброя. Наша влада буде продовжувати страждати хернею, красти під гаслом - "Ми переможемо корупцію", та будувати "демократичну путінську вертикаль" під суцільний одобрямс охлосу якому періодично будуть впарювати нових та нових "корупціонерів" від зняття та закриття котрих не буде змінюватися рівно нічого від слова "зовсім" - і це в кращому випадку. Також вперто та з перемінним успіхом США та ЄС будуть ту вертикаль руйнувати та викручувати руки Президенту. і так до кінця війни.

Галасливе та імпотентне пусте місце яке по непорозумінню називають "українською опозицією" буде періодично щось белькотіти, жалітися на свою важку долю, "перемагати усіх у Фейсбуці", але НІЧОГО не робити для того, щоби змінити себе та своє ставлення до більшості українців.

Буде готуватися Контрнаступ котрий в цьому році вирішить долю війни. Плацдарми на правому березі просто так ніхто не тримає і навіть я своїм куцим мозком розумію, що Криму буде "весело",

З'являться F-16ті. Кількість них та строки коли вони "приїдуть" буде залежати ВИКЛЮЧНО ВІД УКРАЇНСЬКОЇ ВЛАДИ! Я не намагаюся "накидувати" лайна на "зелених" просто так, але відповідальні за затримку з передачею: Зеленський. Шмигаль, Умеров - саме вони відповідальні за неналежну та несвоєчасну підготовку інфраструктури для обслуговування літаків. Щоби усі розуміли та перестали нести херню про "херових американців - голандців - данців" повідомляю наступне.

Українська сторона повідомила голів урядів "Літакової коаліції" про те, що "СТРОК ПІДГОТОВКИ ІНФРАСТРУКТУРИ ДЛЯ ПРИЙОМУ ЛІТАКІВ ЗМІЩУЄТЬСЯ З ЧЕРВНЯ НА КІНЕЦЬ ЛИПНЯ". А кількість переданих літаків буде залежати від готовності України. Готово буде усе для вісьми - буде вісім. Двадцять - двадцять. Ще раз повторюю - у союзників УСЕ готово для передачі.

До нових зустрічей та до гарних, маю надію, новин.
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%