Сообщение #2599521 Просмотреть на стене →

ТРИ З ПОЛОВИНОЮ НОВИНИ.

Хтів відпочити від політики один та трохи "помемуарити" - хріна мені на лопаті. Даю дві новини. Перші дві абсолютно достовірні, ще одна від американських друзів з демократичного табору, але тут той рідкісний випадок. коли за достовірність інформації не можуть поручитися навіть її власники.

1. Президент Франції Макрон повідомив Президента України про те. що попередні переговори про можливість відправки французьких та інших військ до України закінчено. Готові це зробити лише шість країн, увага! - У ВИПАДКУ РУЙНАЦІЇ ФРОНТУ ТА СТВОРЕННЯ РЕАЛЬНОЇ ЗАГРОЗИ КИЇВУ ТА ОДЕСІ. По факту - ніколи, бо подібний сценарій абсолютно усі військові аналітики держав-союзниць вважають майже фантастичним у зв'язку з реальними можливостями російської армії. Та про що казати - за останні 10 днів росіяни відвоювали у України на авдіївському та мар'їнському напрямку лише один квадратний кілометр - лінія фронту повільно стабілізується.

2. Перші "Снаряди Павела" прибули в Україну. Цифра ще невелика - з чотирма нулями, але до кінця місця чверть від загального обсягу буде в Україні. Навіть без американської допомоги у квітні співвідношення артилерійських пострілів повинно бути один російський до двох наших. З американською - паритет при нашій переважній якості.

3. Ну і "напівновина". Довірені особи Трампа вели переговори з російським співробітником амбасади про можливість мирних переговорів за участю Дональда після взяття росіянами Авдіївки, Часового Яру та руйнації східного фронту. Поясню спрощено, без новоязу схему, яку, буцімто. хтів реалізувати Трамп з своїм підлеглим спікером Конгресу Джонсоном. США блокують виділення допомоги Україні за допомогою Джонсона - ЗСУ стрімко відступають на східному фронті від недостатньої кількості боєприпасів - на авансцену виходить Трамп який проводить переговори з Путіним та Зеленським про мир - встановлюється режим припинення вогню - Трамп обіцяє усім вирішити питання глобального миру коли він поверне собі владу. Звісно що за рахунок українських територій.

Не буду стверджувати що інформація достовірна - не можна скидати з рахунків конкурентну боротьбу між демократами та республіканцями, але... Все може бути. Нинішня умовна поступливість Джонсона та Трампа у питанні допомоги Україні після того, як стало ясно, що фронт доволі стійкий навіть майже без американської допомоги, наводить на роздуми. Життя покаже - правда це було. чи ні. Якщо будуть неспростовні докази подібних переговорів, то це стане шаленим ударом по американським "миротворцям" та особисто Трампу. Життя покаже.

Гарної неділі та гарних новин на наступному тижні.
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%