Сообщение #2597650 Просмотреть на стене →

https://viche.ck.ua/region/hto-ne-pryhodyt-do-tczk-togo-podayut-u-rozshuk-yak-na-cherkashhyni-praczyuyut-iz-uhylyantamy-video/
Хто не приходить до ТЦК, того подають у розшук: як на Черкащині “працюють” із ухилянтами (ВІДЕО)

Та пора вже Занадто багато критичної інфаструктури,але то вже трохи згодом Я про тих,хто "маскується " під критичну інфраструктуру Можливо,тоді менше людям буде хотітись робити негарні вчинки та підбурювати інших
#Черкаси #цитати #історія #суспільство #VIVAVIVAУКРАЇНА
Звісно ,що не треба всіх на фронт ,але люди у першу чергу повинні бути порядними й знати,що Війна триває 11 рік Це більше стосується дружин,дітей ,подруг військовозобов'язаних Чоловіки теж різні,але більш усвідомлюють й менше тих,хто займається відкритим бєспрєдєлом та знущанням з травлею От підлітки та молодь незалежно від статі-це дуже широка проблема для Черкас та нашого суспільства ,з якою треба дуже багато "працювати"
Вісті Черкащини

Хто не приходить до ТЦК, того подають у розшук: як на Черкащині “працюють” із ухилянтами (ВІДЕО)

Працівники Черкаського територіального центру комплектування та соціальної підтримки щомісяця передають слідчим органам близько 200 справ щодо ухилянтів.

Про це в інтерв’ю “18000” розповів начальник ТЦК та СП Олександр Устименко.

– Людей, які не з’являються за повісткою, ми подаємо в розшук до Національної поліції України. Якщо поліція їх до нас привозить, ми складаємо на них адміністративний протокол. Три адмінпротоколи – це вже кримінальна справа. Ми надаємо документи до слідчих органів, які ухвалюють рішення, відкривати кримінальне провадження або ж ні. На місяць таких близько 200 людей, не більше, – пояснив начальник ТЦК.

За його словами, нині повістки працівники центру комплектування можуть виписувати на блокпостах, під час патрулювання вулиць, у громадських місцях. Також до військовозобов’язаного можуть прийти додому й вручити повістку, якщо людина відчинить двері.

Дивіться та читайте інтерв’ю повністю

https://youtu.be/qBZz_GGjvrs?si=SHBmu4kWyl-Q-Zvu
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%