Сообщение #2597580 Просмотреть на стене →

ПИТАННЯ = ВДПОВДІ.

"Чи правда що країни НАТО до нас війська відправлять"?

Категорично - НІ, жодна для участі у бойових діях на лінії фронту військ не направить. Інша присутність зберігається та буде розширюватися. Це центри розвідки деяких країн НАТО з відповідним прикриттям спецпризначенців країн які ці центри заснували, без назв країн. Це обслуга наданих в оренду та тих, які надіслані в Україну для випробування, систем ППО і не тільки. Це військові які працюють у рамках навчальних місій на території України.

"Коли вже нам стане легше з боєприпасами"?

На "Сході у Макрона" були ухвалені два важливих рішення.

1. Франція та Нідерланди, остання вже виділили 100 мільйонів на закупівлю боєприпасів для України, виділять протягом місяця 1,5 мільярди на цю закупівлю. Але тут треба розуміти, що "Снаряди Павела" - в основному радянського зразка. Країни Азїї та Африки та Південної Америки згодні продати боєприпаси європейцям, а ті надати їх Україні. Список продавців складається з 13 держав, протягом трьох тижнів будуть перш поставки. Франція та Греція до сьогодні проти закупівель снарядів НАТОвського зразка для України поза межами ЄС - вони бажають дати заробити своїм виробникам.
2. Екстрені поставки від Німеччини у колаборацїї з США (я писав, що Штати дали дозвіл на передачу Україні снарядів з спільних стратегічних запасів боєприпасів) вже розпочалися, до процесу екстрених поставок підключилися інші держави, та ж Данія, і "протягом двох тижнів ситуація з боєприпасами відчутно покращиться". до квітня дефіцит скоротиться на 30 відсотків, протягом квітня на 70.

"Коли там американці гроші дадуть"? Прогноз я не змінюю як його не змінюють жодні притомні американісти - до кінця березня в Україну прийде допомога від США - рішення про її виділення у будь якому виді буде прийняте. Вчорашня зустріч у Байдена не принесла жодних змін у поведінку Джонсона. Найближчим часом будуть рішення по уникненню "шатдауну", потім - довгі дебати по Україні.

"Коли вже наші підуть у Контрнаступ?

У кращому випадку у червні при стабілізації лінії фронту у квітні. По середньозваженому прогнозу у липні. У разі відсутності американської допомоги - ніколи. Але останнє я собі уявити не можу, хоч ріжте.

"То правда ГУР про плани бидла пише, про "майдан - 3"?

Правда, хоч трохи перебільшена, але це нормальна практика у інформаційній війні. Гроші для обробки свідомості як українців, так і для жителів держав - союзниць бидлом задіяні колосальні. Ми ж повинні засвоїти чітко: Зеленський - легітимний Президент до нових виборів. Крапка. При всьому моєму вкрай негативному до нього ставленні. Так вважають союзники, таким буде рішення нашого Конституційного Суду. Проект рішення вже готовий. Все, тема закрита. Той, хто її "юзатиме" тему "нелиггітимності" Президента після травня для мене у кращому випадку - корисний ідіот хуйла. Україна не вижити якщо почнуться внутрішні виборчі потрясіння, при будь який позазаконній зміні влади.

В мене все. Я на води.

P.S. А Сушки падатимуть і надалі, і все частіше якщо бидло не знизить використання авіацїї. На фронті працюють вже три системи ППО великого радіусі дії. Дякуємо США, Південній Кореї, Ізраїлю, Німеччині. Без подробиць.
 
+1
Последние новости
"Це можна вважати результативною помилкою арбітра". Журналіст прокоментував епізод з пенальті у матчі "Шахтар" - "Динамо" Журналіст: "Я не зовсім розумію, чому проти "Шахтаря" не вийшов з перших хвилин Ярмоленко" "Треба платити гроші, тут нічого не зробиш". Журналіст висловив думку, які позиції варто посилити "Динамо" "Шахтар" – "Динамо" – 1:0: числа та факти Із чотирма гравцями "Динамо". Стала відома заявка юнацької збірної України U-17 на Євро-2024 Игорь Беланов: «Динамо» заставило «Шахтер» обороняться, что в чемпионате очень мало кто может себе позволить» Александр Бабич: «Шовковский понял ошибку, Ярмоленко изменил игру, но «Динамо» потеряло «золото» раньше» Николай Морозюк: «Мне бы очень хотелось, чтобы «Динамо» победило «Шахтер» Олег Шелаев: «Динамо» будет искать свои шансы с «Шахтером» в контратаках» "Моменти будуть у обох команд": Шаран, Костишин та інші тренери поділилися очікуваннями від матчу "Шахтар" – "Динамо"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%