Сообщение #2597254 Просмотреть на стене →

Кеннет Мітчелл, актор серіалу "Зоряний шлях" і "Капітан Марвел", помер у віці 49 років
Згідно з повідомленням в Instagram, канадський актор, який зіграв кількох персонажів "Зоряного шляху", помер від ускладнень БАС
Канадський актор Кеннет Мітчелл, відомий за ролями у фільмі «Зоряний шлях: Відкриття» та фільмі Marvel « Капітан Марвел» , помер від ускладнень, викликаних бічним аміотрофічним склерозом або БАС.
Мітчелл, якому було 49 років, помер у суботу, згідно із заявою, опублікованою його перевіреним обліковим записом Instagram.
З важким серцем ми повідомляємо про смерть Кеннета Олександра Мітчелла, улюбленого батька, чоловіка, брата, дядька, сина та дорогого друга для багатьох», — йдеться у заяві .
«Протягом п’яти з половиною років Кен стикався з низкою жахливих проблем, пов’язаних із АЛС. І у справжньому стилі Кена він зумів піднятися над кожним із витонченістю та відданістю жити повним і радісним життям у кожну мить», – додається в документі.
«Він жив за принципами, згідно з якими кожен день є подарунком і що ми ніколи не ходимо самі. Його життя є яскравим прикладом того, наскільки повноцінним можна бути, коли ти живеш з любов’ю, співчуттям, гумором, цілісністю та спільнотою», – йдеться далі.
У заяві на офіційному веб-сайті Star Trek франшиза також оплакувала смерть актора, який зіграв кілька ролей у Star Trek: Discovery, включаючи Клінгонів Кола, Кол-Ша та Тенавіка, а також Аурелліо.
«Вся родина «Зоряного шляху» висловлює свої співчуття родині, друзям, коханим і шанувальникам Мітчелла в усьому світі», — додали в ньому.
Окрім ролей у «Зоряному шляху», Мітчелл також знявся у фільмі Marvel «Капітан Марвел», а також у постапокаліптичному телесеріалі «Єрихон» та інших проектах.
У Мітчелла залишилася дружина Сьюзан Мей Пратт і двоє їхніх дітей, і він просив, щоб будь-які подарунки були спрямовані на дослідження БАС або на підтримку його дітей, йдеться в заяві Instagram.
Щороку в США в середньому 5000 людей діагностують БАС — це прогресуюче нейродегенеративне захворювання, яке вражає нервові клітини головного та спинного мозку. Симптоми включають труднощі при ходьбі, невиразне мовлення, а також м’язову слабкість, яка зрештою впливає на жування, ковтання, розмову та дихання.
)

#історія #кіно #ностальжі #Черкаси #цитати #світовіЗМІ
https://www.theguardian.com/culture/2024/feb/25/kenneth-mitchell-dead-star-trek-captain-marvel-actor
R.I.P :(
26.02 2024
Мицик Юрій Миколайович (Черкаси) -історик та шахіст (кмс з шахів та Дитячий Тренер
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%