Сообщение #2597086 Просмотреть на стене →

WE WANT INFORMATION - 23.

Поки вчора тривав показовий виступ союзницької солідарності з Україною з "роздачею слонів" сталися ще декілька цікавих події котрі доки ще не попали на шпальта ЗМІ.

Вчора була остаточно узгоджена домовленість мж Ізраїлем, Тайванем та Україною щодо будівництва в Україні заводу з виробництва боєприпасів. Контракт повинен бути підписаний протягом місяця. Посередниками з узгодження виступили Пентагон та Міністерство торгівлі США. Тут що цікаве, як нам довели, завод буде виробляти боєприпаси не тільки для внутрішніх потреб України, але й, цитую - "для задоволення потреб усіх залучених до виробництва сторін". І ще більш цікаве - у майбутньому буде підписаний договір про, умовно, "перехрестне забезпечення" де будуть прописані норми з взаємодопомоги боєприпасами у разі агресії проти однієї з сторін. Переговорами з української сторони займався міністр Камишин.

Спікер Конгресу Джонсон вчора здійснив демарш на користь Ізраїлю та виступив за право останнього будувати поселення на палестинських землях біля Іордану. Тут що цікаво - і Трамп, і його вірна ганчірка - Джонсон намагаються переконати своє єврейське лоббі у тому, що вони двома руками за Ізраїль на відміну від уряду Байдена. . Не допоможе - зараз Ізраїль і єврейські громади США вимагають схвалення пакету допомоги, а там і допомога нашій країні.

У США триває збір підписів під петицією про винесення на голосування питання допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню. Станом на вчора не вистачало 12 голосів для здобуття більшості у Конгресі. Тривають переговори з 15ттю Конгресменами-республіканцями які дівчі "прокатували" Джонсона .на "спікеріаді". Демократи "впевнені у успіху", Як казали сенатори котрі були позавчора у Києві, Джонсон навіть радий такому збору. Самому поставити питання на голосування - трамписти його скинуть. а Трамп прокляне. А так він умиває руки - все по закону, він вимушений. Побачимо. зарікатися не можна, але все ж таки шанси на ухвалення закону реально збільшуються.

Ну на останок трохи про "гарячу лінію" між спецслужбами США та бидлостану.

Вчора я зранку попередив друзів про те, щоби вони не чекали на обстріл Києва, та західних регіонів України. Чому? Тому що вночі стало відомо - путіну повідомили про наслідки з якими він зіштовхнеться якщо під загрозу попадуть життя лідерів країн - членів НАТО. Я, чесно кажучи, не врив у дієвість такої перестороги - хуйло лідерів Африканських країн під землю загнало свого часу.. Але ж спрацювало - було тихо. І трактувати тишу можна подвійно.

З однієї сторони воно реально, умовно кажучи, ссить зв'язуватися з Альянсом, а якби постраждав той же Трюдо, то США згідно "Договору про безпеку" з Канадою були б вимушені "військово покарати" рф, А з іншого - воно, мабуть, досі мріє переконати лідерів західних країн у своєму миролюбії і примусити їх надавити на Україну щоби вона сіла з ним за стіл переговорів. Але як не крути - добре що у нас був один більш менш спокійний день.

Усім добра. Вдалого наступного тижня. Нагадую - я їду "на води". а тому 10 днів будуть тільки новини. До зустріч в ефірі.
 
+1
Последние новости
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%