Сообщение #2586146 Просмотреть на стене →

Саботаж.

WE WANT INFORMATION - 21.

Відбулися переговори он-лайн у розширеному форматі щодо ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ФІНАНСОВИХ ТА МАТЕРІАЛЬНИХ ПОТРЕБ УКРАЇНСЬКОЇ МОБІЛІЗАЦІЇ. Приймали участь: Головком Сирський, голова МОУ Умеров, міністр фінансів Марченко, голова КОШ Браун, заступники міністрів фінансів США та Німеччини, заступник міністра німецького МО. Повністю узгоджено план призову, навчання та забезпечення 500 тисяч мобілізованих. Союзники зобов'язалися підготувати 98 тисяч спеціалістів протягом трьох місяців. Будуть розширені вже існуючі центри навчання у Іспанії,Чехії, Німеччині, Нідерландах, Хорватії, Італії, США, Великобританії, Фінляндії...

Літаки F - 16 у кількості 16 одиниць готові для передачі Україні. Будуть передані "як тільки для їх зберігання та обслуговування буде побудована належна ПІДЗЕМНА інфраструктура, зокрема бетонні ангари на декілька аеродромах. Україна гарантує закінчення відповідних робіт не пізніше червня цього року. Як нам довели, затримка з передачею літаків - виключно українська проблема, союзники вимагають побудови надійних місць зберігання техніки щоби вона не була легкою здобиччю зокрема для ракетних ударів.

Відбувся черговий тур переговорів між головою ОПУ Ермаком та радником Байдена Салліваном щодо Гарантій Безпеки для України. Як нам довели, Ермак знову підняв тему "юридичного наповнення" "Гарантій", він наполягав на "точних юридично оформлених зобов'язаннях США у тексті договору". Салліван вчергове відхилив прохання Ермака вкотре підкресливши узгоджений усіма союзниками базовий принцип - "Надання юридично оформлених "Гарантій Безпеки" наразі неможливе по двом причинам:

1. Вони вкрай малоймовірно пройдуть ратифікацію у Конгресі США та у парламентах декілька країн
2. Українська сторона "зробила багато кроків які не дозволяють вважати її у перспективі надійним та передбачуваним союзником". (Аллаверди від Саллівана на заяву Зеленського Байдену).

Тобто від США ми отримаємо черговий меморандум замість "Гарантій"...

рф надіслала запит на 22ге лютого на переговори між нею та США. Теми для обговорення: Україна, глобальна безпека, зброя у космосі. 23тє чекайте на звіт.

Південна Корея надіслала Україні чергову партію 155мм боєприпасів у кількості 132 000 пострілів, у їх числі "обмежена кількість снарядів підвищеної дальності".

Загалом - бісить. Коли вже ми, що наша влада, що союзники перестануть реагувати на події з позиції - "Як грім не гряне, мужик не перехреститься"? Скільки вже нашого Президента возили носом по його "непередбаченому" лайну - все дарма, він "маневрує на грані саботажу", а з-за його вивертів у тому числі Україна не отримує те, чого б могла..

Тримайтеся, у найближчі півтора місяці буде важко. Але точно витримаємо, а там і виправимося. Вдалого тижня.
 
+1
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%