Сообщение #2585945 Просмотреть на стене →

2Kshatry (17.02 в 19:12) № 2585941
-----------------------------------------
Успіхи у звільненні на плечах українського солдата. Виключно. Саме ці люди запорука успіхів.

Але за кожним рішенням на полі бою є військове керівництво. Тому нормально, коли Сирський відповідальний за успіхи при обороні Києва.

А Єрмак, Зеленський і Стефанчук ніякого успіху в цьому не мають. Їх справа сидіти і не відсвічувати. Збирати допомогу, не брехати, або не часто брехати людям в марафонах, а просто керувати державою і по факту просувати ідеї керівництва ЗСУ щодо операцій.

Взагалі щодо Зеленського, він з першого дня веде себе, наче то він воював в окопах. І взагалі, саме він особисто, наскільки я зрозумів, вивів на цей рівень Залужного, і саме він як малий хлопчик пішов за своїми образами і побоюванням я коли зняв його. Це просто позорисько. В такі часи так себе повести може лише дуже або слабка, або хуйова людина. І все ж я не скажу, що Зеленський сцикло, якраз ні. І це робить його рішення в рази гіршим. Бо він знав про повагу до Залужного у війську і як це вплине на солдатівя але все одно повів себе, як уйобок.

Я рік, або й більше тут писав, що поки нічого не зроблено поганого - не треба це розганяти. А виявляється дійсно конфлікт був якийсь час. І цей клоун, якби він був дійсно Президентом, міг ще в перший день сказати що це все фігня, так само, як і в останні дні міг сказати, що в нас є деякі проблеми, але я довіряю ГШ і тому виконуватиму їх поради.

А він вирішив просто послати нахуй команду, яка можливо витягнула з того світу його самого, і просто поставив замість них більш, на їх думку, керованих.

Але щось мені здається, що історія повторюється. І Сирський не зможе очевидно потрібні речі ігнорувати. Я думаю це вже трапилося, Авдіївка перша з таких речей. Очевидна проблема з мобілізацією - друга річ.

Я сумніваюся, що всіх без зброї Сирський пішки пожене на Москву, але без очевидних політичних рішень, за які мусять нести відповідальність в ОП нічого не зміниться, і їх зроблять рано чи пізно. І ось це єдина робота Зеленського, приймати ці рішення, а не їздити світити їбалом біля знаку "Авдіївка".
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%