Сообщение #2585354 Просмотреть на стене →

Хуяк!

БАНДЕРІВЕЦЬ НА СЛУЖБІ ДЯДЕЧКА СЕМА:
ІОСІФ ВІССАРІОНОВИЧ ЗЕЛЕНСЬКИЙ ТА ГАРАНТІЇ БЕЗ ГАРАНТІЙ.

Спочатку про приємне. Це "ось тільки що" від "корегувальників" знищення "Кунікова" - американців. "Корабель перевозив нову партію БПЛА далекого радіусу дії. Кількість підлягає уточнення", Тепер про неприємне.

Я звичайна людина і як багатьом звичайним людям мені іноді хочеться заорати вголос - "Президент - п....ааааас", після чого заткнути вуха, заплющити очі та відключитися від реалу на довгі роки. Але приходиться бути об'єктивним та виваженим І описувати людям не свої емоції, а реальну картину світу.

Спочатку рубрика - "Я казав", Вона тепер буде регулярною,.бо оці мудраки у приваті зі своїми - "Ти очі заливаєш та всяку херню лохам вигадуєш" мене дістали - я дуже не люблю людей банити.

Я казав про те, що хуйло вимагає збільшення кількості іноземних найманців - тримайте заяву ГУР.
Я казав, що Хуйло вимагав та вимагає переговорів, про їх перебіг 23го багато писав докладно - тримайте інформацію "Рейтерс".
Я казав що Сирський провів переговори з головою КОШ Брауном щодо створення нового плану дій у 24му році - тримайте вчорашню інфу, він же зі "смотрящим" Умеровим, котрий на хрін не впав, перепрошую, на цих переговорах, розмовляв предметно з генералами Каволлі та Агуто про плани на 24й рік, зокрема "ПРО СТВОРЕННЯ НОВИХ БРИГАД ТА ПОПОВНЕННЯ ІСНУЮЧИХ". То може я все ж таки про реальність розповідаю, не не "херню несу"? Питання риторичне.

Ну а тепер про дії ключової персоналії .України на даний час - Президента..

Зеленський вчора вчергове "насцяв нації у очі" заявивши наступне: "Ми створюємо для України принципово нову систему безпекових відносин із провідними державами світу, і кожен елемент таких відносин має бути повністю реалізований. Щоб не було жодної декларативності. Вже є безпекова угода з Великою Британією, готуємо нові угоди – амбітні угоди. І не лише з європейськими силами. Кожна домовленість із партнерами має бути реалізована якнайшвидше"..

Реальність принципово інша та для нашої Держави не дуже гарна. З Великобританією підписана "аморфна ДЕКЛАРАЦІЯ необов'язкової дії", інші союзники вирішили піти тим же шляхом і ми будемо мати "Стопку "Будапештських меморандумів" без жодних юридично оформлених зобов'язань від "Гарантів". Я це казав, я це буду казати - ПРЕЗИДЕНТ БРЕШЕ І БРЕХНЕЮ ПРИКРИВАЄ СВІЙ ТА СВОЄЇ КОМАНДИ ПОВНИЙ ПРОВАЛ НА ЦЬОМУ ПОЛІ. Зеленському не просто ніхто не вірить - його вважають "схильним до диктатури та корупції непередбачуваним мрійником", це цитата одного високопосадовця з Держдепу США..І з цим мрійником поводяться відповідно - підписують "Гарантії" так, щоби в будь який час при зміні зовнішньополітичного курсу України можна було без ускладнень відмовитися від їх виконання. І жити нам ще довго без будь яких "Гарантій" рівно до тієї пори, коли Україна та її керівники не будуть "системно прозахідно орієнтованими", а цю пору, при інфантильності нашого народу, я побачу ще не скоро...

Ви не дочекаєтеся від мене хейту нового Головкома - я буду його судити по результатам, але мене бісить те, що Президент вперто не бачить своїх кадрових помилок які постійно призводять до важких та все гірших наслідків. Основний кадровий принцип Зеленського - принцип Сталіна: "Будь який кадр під моїм керівництвом зробить те, що від нього вимагають" "Незамінних у нас немає", В результаті Україна не має повноцінного Міністерства оборони - лише Міністерство Презентацій з "обмеженим у правах" очільником який "втюхує лохам" обгортки замість цукерок заново "створюючи" давно створені до нього коаліції. зокрема Артилерійську. Робота МОУ вкрай неефективна і ситуація за 5 місяців не покращилася.

Зеленський більш відповідально підійшов до зміни військового керівництва - призначення по максимуму узгоджувалися з США, але... Залужний та його команда були людьми СИСТЕМИ, кредо Залужного: Дайте мені "інструменти", тобто людей та зброю, і я дам вам результат". Президент вважає що "шаблею при великому бажанні та з гарячим серцем можна порубати танки". І Сирський результат Зеленському пообіцяв навіть при обмеженому постачанні зброї і без широкої "масової

союзницької" мобілізації. Чи здійснена місія "піти туди, не знаю - куди. здобути то, не знаю - що", побачимо згодом. але брехня Сирського про "Ціль - визволення усіх українських територій" мене вже почала дратувати. Я би дуже не хтів щоби Головком створив Головнокомандування презентацій" на додаток до Умеровського. Бо то буде реальною катастрофою для України.

На сьогодні все. Далі завтра "Хроніки Їбенеї". Ракети, БПЛА, РЕБ, валюта для війни".
 
+2
Последние новости
«Жирона» продаст Цыганкова только в том случае, если получит предложение, от которого невозможно будет отказаться Екс-динамівець Драгович утретє поспіль став чемпіоном Сербії у складі "Црвени Звезди" Руслан КОСТИШИН: "Якщо за три тури до завершення сезону у головному національному дербі виграє "Динамо", то в психологічному плані для обох суперників все може змінитися" Юрій Мороз визначив заявку збірної України U-17 на Євро. До неї увійшли п'ять представників "Динамо" Кирило СІГЄЄВ: "Шахтар" зараз дуже впевнено виглядає. Гра з "Динамо", можна сказати, буде чемпіонською" Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Роман Яремчук Руслан Костышин: «Если «Динамо» обыграет «Шахтер», то в психологическом плане для обоих соперников все может поменяться» "Динамо" потрапило до топ-10 найунікальніших клубів світу: яким досягненням можуть похизуватися кияни Колонка Александра Липенко. Футбольный динамовский май 2 мая. Сегодня родились... Сидорчуку — 33
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%