Сообщение #2572796 Просмотреть на стене →

НЕ ПОСПІШАЙТЕ НАС ХОВАТИ.

Не зважаючи на те, що Байден дав "відмашку" на максимальне прийняття вимог республіканців у фінальному варіанті "міграційної угоди" приблизно третина законодавців-демократів своїми стараннями у цю фінальну редакцію "максимальні поступки" не внесли. "Ліві" демократи вважають приплив мігрантів та їх натуралізацію таким надцінним електоральним резервом, який не можна "віддавати" без бою. Текст угоди який створили у Сенаті за їх "допомоги" реально "мертвий". Це стало очевидним після зустрічі лідера республіканців у Сенаті Макдонелла та Спікера Джонсона, а потім Трампа та Джонсона. Трамп назвав фінальний текст угоди "смішним" та "обурливим". По суті, якщо коротко, на "побажання" Байдена та вимоги Трампа "забили" самі демократи.

Що буде далі? Будуть інші види та способи допомоги Україні зі сторони США, але марно сподіватися на 61 мільярд - по "резервним" розрахункам АП США у цьому році є реальним мобілізувати допомогу Україні через "інші джерела фінансування" у розмірі 17,6 мільярди доларів.

Що то будуть за джерела які не зможе "заткнути" Трамп та Конгрес - напишу по поверненні у понеділок, зараз часу немає. Одне можу сказати -"Координаційний штаб порятунку України" зараз реально працює як дизель на "Вернадському", у найближчі тижні після візиту Шольца до США буде остаточно ясний розподіл обов'язків між союзниками у сфері допомоги нашій Державі, що, коли, звідки. Очевидне одне - до виборів у США основний тягар допомоги будуть тягнути на собі Німеччина, Великобританія, Франція, Італія, Японія, Південна Корея та основні союзники Україні у ЄС.

У найближчий місяць надійдуть "авральні" пакети допомоги з 12ти країн, Шольц та Сунак у особистих переговорах обіцяли Байдену зробити усе, щоби Україна втримала лінію фронту до квітня цього року. Потім "машина нової реальності" повинна працювати без збоїв.

Докладніше по поверненню. Не чекайте нездійсненого, але знайте чітко та ясно - нас ніхто не здасть, навіть Трамп. По останньому є багато цікавої інформації. Надам згодом.

Тримайтеся, не ведіться на російські ІПСО та скиглення наших "всепропальних" корисних ідіотів. Буде важко, але точно набагато легше ніж навесні та влітку 22го. Віри, спокою та впевненості. Витримаємо.
 
+1
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%