Сообщение #2571863 Просмотреть на стене →

УКРАЇНСЬКИЙ ЇЖАЧОК, КАКТУС, ГРАБЕЛЬКИ.

Січень 2023. Інтерв'ю Залужного розповсюджене західними та вітчизняними ЗМІ: "Я впевнений що росія знову спробує захватити Київ та Харків"... Маркус: "До 14го січня неминуче буде вторгнення 170титисячної армії білорусі та росії. Ціль - Київ". Генерал Сирський: Ми впевнені що росія буде намагатися повернути втрачені позиції у Харківський області та здійснить масований наступ для виходу на кордони Донецької та Луганської області та створення буферної зони на півдні Харківської". Президент Польщі Дуда: "Через три - чотири тижні може статися військова катастрофа України"...

Данні західних розвідок: "Ми не бачимо створення ударних угруповань у Білорусі. Кількість військових рф у країні приблизно 14 тисяч осіб без важкої техніки. Особовий склад зайнятий підготовкою мобілізованих, обслуговуванням аеродромів та техніки на трьох місцях дислокації. Кількість військ рф на кордонах Сумської та Чернігівської області приблизно 23 тисячі особового складу. Ознак створення ударних угруповань немає. Ми вважаємо що на підготовку подібних угруповань у Білорусі та на північних кордонах з рф потрібно до 3х місяців, але через брак особового складу та техніки в армії рф це вкрай малоймовірно".

Підсумок зимово-весняної кампанії рф - ціною неймовірних втрат росіянами захоплені Бахмут та Соледар.

Пройшов рік.

"Готується масований наступ з Білорусі на Київ"! На кордонах Сумщини та Чернігівщини створюються ударні угруповання! Ворог знову здійснить спробу наступу на Київ та Харків! Росіяни зосередять зусилля на виході на кордони Донецької та Луганської областей і повному захопленню Запорізької та Херсонської"!!! Зведений хор українських псевдовійськових "блохерів" та західних ЗМІ які посилаються на "анонімні українські джерела".

Звіти західних військових та розвідок аналогічні минулорічним з легкою корекцією чисельності російських військ та висновком: "У зимово-весняній кампанії рф майже напевно не доб'ється оперативного успіху. Лінія фронту не зазнає суттєвих змін".

"Їжачок коловся та плакав, але вперто ліз на кактус". Українського зашуганого їжачка історія не вчить нічому - він коли з кактусу злізає ще й на грабельки стрибає. Може досить істерик? Хоча питання скоріше риторичне.
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%