Сообщение #2570958 Просмотреть на стене →

ЕРМАК, ЗЕЛЕНСЬКИЙ ТА ГАРАНТІЯ НЕБЕЗПЕКИ

А ніяк Яйценосці не вгамуються - "А чому це Зеленський не підтвердив що Резнікова послом до Лондона направляє? Це тому що той крадій"? Ні, Александр та Вовкулака - це тому що вам потрібно менше маячню з помийок та від влади слухати. Спочатку хронологія.

21 липня - Пристайко відкликають з посади посла у США.
5 вересня. Рада звільняє Резнікова з посади міністра оборони по його заяві про відставку.
17 вересня. Зеленський отримав попередню згоду Резнікова зайняти посаду посла у Великобританії, МЗС надіслало у "Форрін Офіс" запит на Агреман для Резнікова.
10 жовтня - Агреман отримано.
15 жовтня - Резніков зустрічається з послом США Брінк після чого відмовляється від посади. (Тут без коментарів, про причини я не скажу нічого, хоча їх знаю).
Вчора Сунак підтвердив, що Резнкова чекають у Лондоні і порекомендував Зеленському "змінити переговорників". Це інформація не з Британії - з США, Кемерон мав розмову з Блінкеном після візиту Сунака.

Тепер по фактах. Замість жорстких "Гарантій безпеки" від Великобританії Україна отримала черговий "Будапештський меморандум" без списку санкцій як у випадку агресії рф повинна ввести проти неї Британія, без прописаних щорічних внесків у нашу безпеку... Якщо узагальнити, то цей документ не мстить по факту жодних зобов'язань Королевства по відношенню до України - "Якщо будете себе вести належним чином, то ми, МОЖЛИВО, виконаємо що пообіцяли, а ні - ми вам нічого не винні. Більше того, майбутня допомога жорстко прив'язана до здійснення реформ в України, до боротьби з корупцією та до розбудови демократичної системи. Інакше - хрін на комірець. Абсолютний провал на дипломатичному фронті який, здавалося би, завжди був "наш" з панами Джонсонюком та Суначенко. Хто винен?

Підготовчу роботу проводили Ермак, це основна частина, і Кулеба. Зрозуміло що з місією не впоралися обидва. Не катастрофа, але близько до неї. Чому? Тому що приклад Великобританії охоче наслідують і США, і інші "Гаранти" з якими переговори веде Ермак . Ми не отримаємо НАТО у найближчі часи, але отримаємо повну та абсолютну відсутність будь яких саме "ГАРАНТІЙ" безпеки. По факту Україна буде сидіти на розтяжці: Буде виконувати побажання союзників щодо упровадження реформ, судової в першу чергу, та боротьби з корупцією, на чому наголошував Сунак - нам допоможуть. Ні - "ми вам нічого не винні". Винні у провалі персонально Зеленський зі своїми постійними "кидками" партнерів і відповідною недовірою до нього з їх сторони, та Ермак який не може домогтися результату у цих переговорах.

Остання інформація, я її нещодавно надавав "вузькому колу", Блінкен рекомендував Кулебі розгледіти з Президентом можливість призначення Резнікова обо очільником делегації України яка розробляє "Гарантії безпеки" від США, або залучити його до роботи робочої групи у якості експерта. Я так зрозумів, що рекомендація не прийнята - Резніков залишається невиїздним хоча жодної кримінальної справи у якої він би фігурував у якості обвинуваченого немає.

Більше прохання мене про "дохлого лева" Резнікова не питати нічого. Тема закрита до пори, коли він, без сумніву, виграє у суді справи по "Яйцях" та "Куртках". Молитеся на Міністра не Оборони, а Анонсів - Умерова, розповідайте, який шикарний у нас переговорник - Президент та його вірний Ермак, а я вам бажаю щоби ті яйця разом з тим, що зазвичай посередині них у вас на лобі виросли, може тоді почнете головою думати, а не заводним органчиком від ОПУ та Умерова особисто. Будьте здорові.

P.S. За достовірність наданої інформації відповідаю головою.
 
Последние новости
Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов СМИ: Бенито покинет «Динамо» Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%