Сообщение #2570593 Просмотреть на стене →

ГАРАНТІЇ ГАРАНТІЙ".

Усі бачили "Список Зеленського" з Ермаком на чолі - це наші "переговорники" щодо майбутніх "Гарантій безпеки". Сам Зеленський чудово розуміє, що після своєї відмови від ініціативи "Території в обмін на НАТО" єдиний спосіб гарантувати довгострокову безпеку України - підписати з ключовими державами - союзниками угоди про "Гарантії безпеки". Переговори проводив Ермак протягом року, хоча був період після відставки Резнікова коли він протягом двох з половиною місяців був відсторонений від переговорного процесу і переговорами займався Кулєба. . Мене підписники питають, "Що це за Гарантії такі, і як вони нас захистять"? Розкажу.

Вони різні від різних країн. Є спільні, перерахую:

1. Термін Гарантій - 10 років з можливістю продовження.
2. Гарантований щорічний внесок у розвиток оборонного сектора України. Це і на закупівлю озброєнь, і на розвиток оборонної промисловості.
3. Обов'язок ввести "прописані в угоді" санкції проти рф у випадку агресивних дій. Тут точаться дискусії. США, Великобританія, Німеччина, Нідерланди за введення санкцій при явній концентрації армії рф біля кордонів України, Франція, Греція, Словаччина, Турція за введення тільки після початку бойових дій.
4. Гарантії безстрокової бюджетної підтримки під час військових лій.

Є індивідуальні.

США, Великобританія, Франція, Німеччина та ще низка країн беруть на себе обов'язок щорічно готувати висококласних спеціалістів ЗСУ для роботи на техніці західного виробництва. Ці ж країни готові гарантувати поставки певної техніки та боєприпасів у визначеному об'ємі у разі початку бойових дій.

Південна Корея та Японія готові включити у "Гарантії" гарантований внесок у "розвиток військової інфраструктури", зокрема у будівництво стратегічно важливих авто та залізничних доріг. Звісно ж з залученням своїх кампаній.

Та й взагалі - на "Гарантіях" планують заробити усі залучаючи свої кампанії до процесів поставок та виробництва з будівництвом. І це здорово та розумно.

США, Великобританія, Німеччина, Франція, Нідерланди та ще 7 країн готові вписати в "Гарантії" побудову конкретних підприємств ВПК на території України.

В США, Німеччині, Італії, Великобританії та ще 16 державах готові прийняти законопроекти про неможливість перегляду "Гарантій" при будь який зміні влади.

До "Гарантів" готові долучитися Індія, Бразилія, ЮАР, але на рівні "Будапештського меморандуму", тобто без юридичних зобов'язань щодо протистояння агресору та конкретної підтримки України.

Китай готовий надати юридично оформлені, але декларативні "Гарантії" в обмін на часткове виконання Україною вимог рф, таких як фактична федералізація та лімітізація чисельності та озброєнь ЗСУ.

В загальних рисах все. Воювати за нас ніхто не буде, але "Гарантії" держав з числа союзників допоможуть нам побудувати майже самодостатній ВПК а до цього нададуть озброєння для ЗСУ у об'ємі "Гарантованої відповіді на агресію будь якого масштабу". Це з "американських Гарантій".

Будуть ще питання - відповім.
 
+3
Последние новости
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%