Сообщение #2570305 Просмотреть на стене →

Побуду Гриином..
Павлюченко.
З усім згоден.


МЕРЗЕННІ ПОТВОРИ З УКРАЇНСЬКОЇ БЕЗОДНІ.

Довго кріпився щоби не вивалювати на плечі пересічних "тони" лайна у вигляді інформації.про реальні наміри та дії наших, так би мовити, політиків, але вчора Зеленський та Княжицький а сьогодні кишеньковий ИксперД Порошенка Волох свою справу зробили - рівень моєї толерантності з одного процента впав до нуля. Як же я їх усіх зневажаю, а інколи і ненавиджу - хто б знав... Спробую розказати, кого та за що я так "люблю".

Зеленський минулого року перекреслив майже усі свої здобутки року 22го. Він повинен особисто у тому, що не пристав на молитовні прохання військових про додаткову мобілізацію 300 тисяч бійців у вересні минулого року. Це з-за нього зараз немає ким міняти насмерть втомлених бійців на передовій. Це з-за нього гинуть кращі. Я презираю Зеленського за те, що він люто бреше нації даючи їй марні надії на визволення усіх наших земель - це неможливо у цьому році і не буде можливо у наступних, за те, що бреше про неможливість переговорів з хуйлом - вони йшли та йдуть через посередників, він бреше про відсутність пропозицій Україні вступити у НАТО підконтрольними територіями - вони були восени і знову йому запропоновані, він бреше про "війну на роки" з московією хоча прекрасно знає, що на таку війну ніхто грошей не дасть. Він став заручником своєї брехні та спотвореного сприйняття реальності наражаючи націю.на постійні системні розчарування після чергових нездійсненних мрій.

Я зневажаю та іноді ненавиджу патологічного та підступного брехуна Порошенка. Він каже нації про "Війну до Перемоги", а сам пише Трампу листи з своїми особистими пропозиціями "посприяти якомога скорішому досягненню домовленостей про мир з росією" в обмін на чергову "ексклюзивну підтримку Трампом своєї кандидатури на виборах Президента України". Не дивуйтеся тому, що саме фракція ЄС у Раді найбільше каструє Закон про мобілізацію. Не дивуйтеся тому, що Луценко дає трампистам у Конгресі козирі у вигляді псевдоданих про наші "захмарні втрати", не дивуйтеся навалі ИксперДів на його каналах котрі будуть пропонувати відмовитися від окупованих земель, бо Петро сказав - "Надо", "підсосні" відповіли "Так"! Ціль - влада за будь яку ціну, навіть ціною "Мінська - З" та втрати Півдня який цілком реально відвоювати. Порошенко робить усе можливе щоби переговори про "мир з хуйлом" почалися ще до Контрнаступу зробивши "Законом про мобілізацію" його неможливість - воювати буде нікому.

Я зневажаю Арестовіча який цілеспрямовано готує свою паству до капітуляції та вже не без особливої конспірації зустрічається з емісарами кишенькових олігархів хуйла - уей "человечний" ображений на українців які ніяк не оцінять його велич та геніальність, а тому готує собі запасний політичний майданчик у росії.

Я зневажаю Тимошенко яка торпедує та буде торпедувати будь які зусилля по підвищенню нашої обороноспроможості - ця "голубиця" продасть Україну, маму та тата аби зберегти прихильність своєї секти та здобути прихильність "втомлених від війни сук яким по херу яка буде влада, аби не воювати.

Я зневажаю Кличка. Він єдиний окрім Президента зараз має можливість зустрічатися з необмеженою "номенклатурою" західного політикуму, від парламентарів до керівників держав. Він доносить там жорстку точку зору з позиції українських національних інтересів? Та не мрійте! Зустрічається з конгресменами- трампистами - рекламує мир. З демократами - війну цього року. І так повсюди. Боксер може бути хитродупим, але аін не може бути не україноцентричним! Він не Тимошенко!

Про інших потвор писати - себе зневажати. На жаль Україна, її суспільство досі не змололи того борошна, з якого зроблять випічку під назвою "Українська Незалежність" і ми ще довго будемо залежати від західної політичної кон'юнктури і мати зовнішнє по факту управління замість свідомо обраної української влади котра зробить нашу Державу реально Незалежною. А нашим брехливим та підступним потворам горіти у пеклі куди вони, кожна по своєму, тягнуть мою Україну. Іншого вони не заслуговують.
 
+3
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%