Сообщение #2545929 Просмотреть на стене →

ЗЛЕ.

ГУГЛя, яка все знає, каже нам, що самі-популярні запити українців у останній час це "Карта повітряних тривог", а на другому місці - тадам!!! - Умеров!!! Не Зеленський. Не котєйка з шариком, не єнот зі сміттєвим баком.

Після "Блискучих" (це реляції під життєдописами голови МОУ) переговорів Умерова та Остіна які наші ЗМІ охарактеризували як успішні, робити їх мега успішними, я так розумію, у Пентагон поїхав вже Зеленський.

Умеров також домовлявся (безуспішно) про шведські "Гріфрни". Кажуть що наступні переговори у Зеленського будуть зі шведами.

Мені просто цікаво, пересічний українець досі вірить що Умеров реально щось вирішує у плані переговорів з США щодо постачання зброї? Чи все ж таки я не "оббріхую першого порядного професіонала на чолі МОУ"? Це мені якась скажена АНЯ 76 у приват лупить?

А взагалі - як мене дістали ці "Вороги неголеного жида" Резнікова... Замість реально блискучого переговорника прийшло ось це і українцям готують у наступники Зеленського шмат лайна. Цікаво, це усіх влаштовує? Питання риторичне.

Тепер про Президента. Коли я написав, що Зеленський не відміняв виступ перед Сенатом США, а був ультиматум Джонсона - "Не виступати доки не буде домовленостей"!, мене теж звинуватили в "оббріхуванні" Президента. І от Зеленського виписав до США Байден для "вирішального ривку у розв'язанні проблеми з виділенням коштів Україні". Пакетної домовленості щодо виділення коштів Тайваню, Україні та Ізраїлю одночасно з грошима на "Стіну Трампа плюс більш жорстке міграційне законодавство "майже досягнуто". Є три неузгоджених питання які, як нам довели, перебувають "у процесі досягнення компромісу". Це стало можливим завдяки попередній домовленості АП США зі спікером, що Зеленський зустрінеться особисто з Джонсоном для обговорення цієї теми. Чи стане красномовність Президента тією соломинкою яка переламає хребет республіканцям? Життя покаже. Чекаємо четверга.

Голосуйте за Умерова! Хто замість нього буде їздити домовлятися коли він, не дай Боже, стане Президентом - хрін його знає, мабуть Безугла.
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%