Сообщение #2544276 Просмотреть на стене →

Штірліц і Ноябрина: змова мовчання тривалістю в півстоліття
Нонна Мордюкова і В’ячеслав Тихонов прожили у шлюбі 13 років і не розмовляли п’ятдесят.

Нонна Мордюкова і В’ячеслав Тихонов прожили у шлюбі 13 років і не розмовляли п’ятдесят.
Мало хто знає, що справжнє ім’я Нонни Мордюкової – Ноябрина, адже вона народилася в листопаді (російською – ноябрь). А ще – що її перше кохання, яке виявилося головним, з тих, які «на все життя», було почуттям до кумира мільйонів, колеги по професії В’ячеслава Тихонова. А от саме життя двох блискучих акторів не склалося...

Різні люди

Коли все починалося, ні він, ні вона кумирами були. А були студентами третього курсу ВДІКу. І познайомилися вони не в студентській аудиторії, а на знімальному майданчику. Сергій Герасимов знімав «Молоду гвардію» і запросив чорнокосу красуню-козачку Ноябрину Мордюкову на роль Уляни Громової, а В’ячеслава Тихонова, що мав якусь особливо інтелігентну красу, – на невелику роль Володі Осьмухіна.

Молоді люди, які до цього лише бачили одне одного у стінах рідного вишу, роззнайомились і з’ясували, що в них багато спільного. Вони були однокурсниками, але не ровесниками. Нонна (так у інституті почали називати Ноябрину) була на три роки старшою, хоча школу вони закінчили в один рік – втрутилася війна: ті, хто потрапив в окупацію, закінчували школу пізніше.

Обоє вони не були москвичами. Нонна народилася в Україні, у селі Костянтинівка Донецької області, а виросла на Кубані, у багатодітній родині, де вона була старшою і головною помічницею: її мати працювала головою колгоспу. В’ячеслав народився в підмосковному Павловому Посаді; його батько працював механіком на ткацькій фабриці, а мама – вихователькою в дитячому садку.

#історія #суспільство #Черкаси #ностальжі #кіно
До сліз :(
https://www.slk.kh.ua/news/khronograf/shtirlic-i-noyabrina-zmova-movchannya-trivalistyu-v-pivstolittya.html
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%