Сообщение #2544214 Просмотреть на стене →

Дуже коротко по справі. Відбувся український десант з депутатів, священиків, військових та дітей у республіканські штати. Мета - переконати республіканців підтримувати Україну. Американські експерти кажуть про 6 великих помилок української влади.

1. Їхати треба були тоді, коли парламентарії були на округах. А зараз вони, мсйде всі працюють у Вашингтоні. Тож, їхати треба було у Вашингтон. І їздити треба постійно. Ще з лютого 2022 року. Одна поїздка нічого не дасть.

2. Приліт ВИКЛЮЧНО до республіканців та ігнорування демократів - це помилка. Велика помилка. Схожу помилку робив Бібі Нетаньяху і вже зіткнувся з наслідками цього. Україна вже одного разу ставила виключно на Хіларі Клінтон та ігнорувала її опонента, а виграв Трамп. Наслідки всі пам'ятають? Так от, зараз знову хибна стратегія. Публічно нам нічого не скажуть, але наслідки будуть. Експерти дивуються, чому не можна було для балансу відправити такі ж делегації до демократів? Депутатів бракує? А цю б ввічливість оцінили б всі.

3. В США працює потужний інститут лобістів. І саме вони є інструментом завдяки якому можна досягнути майже всього. Але Україна і далі хоче йти своїм шляхом та винаходити велосипед.

4. Зустрічи потрібо проводити не зі всіма парламентарями, а з такими ультраправими політиками, наприклад, як Мет Гетц або Маргарет Тейлор Грин, тому що вони флагмани антиукраїнської риторики. Хоча просто переконати їх майже неможливо. А от впливати на їх виборців можливо і треба. Через ЗМІ, лідеров суспільної думки та впливових релігійних лидерів. В США політики орієнтуються на виборців. Само тому це працює.

5. Арахамія після заяви про Бориса Джонсона - це стовідсотково не та особа, яка може когось переконати чи с ким будуть щиро спілкуватися. І це говорять усі у Вашингтоні. Ні, його не будуть підсрачниками гнати з кабінетів, через ввічливість американців, але його ефективність сьогодні, як перемовника в цивілізованих країнах, на рівні нуля, якщо не в мінус.

6. Досягти результату можна лише використовуючи всі технології і інструментарії одночасно. Але і це не гарантує результат. А те, що виконала українська влада - це лише одна мала частина, яка не дасть сама по собі результату, і до якої додався... політичний туризм представників влади.

І це не моя оцінка, а американців, хоча я з нею і погоджуюсь.

Береза
 
Последние новости
"Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами» Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%