Сообщение #2544181 Просмотреть на стене →

Павлюченко романтик? Хуясє.

ПО СЛІДАХ "ЗАВЕРТАЛЬНИКІВ".

Спочатку відповідаю на питання прихильників Порошенка - "Чому Орбан"? Відповідь - "Потому что гладиолус". Брехню від нашої влади коментувати - собі дорожче. За текст для Стефанчука та Корнієнка який я оприлюднив як обгрунтування не виїзду Порошенка я відповідаю головою. Маю нову інформацію.

В США Порошенко повинен був зустрітися не тільки з спікером Конгресу Джонсоном, але ще й, дуже вірогідно, з Трампом. Допустити цього Зеленський не міг в принципі - монополія на переговори повинна бути лише у нього. Тому ховрашки можуть їсти "офіційну версію", реал інший і я його трохи розжую.

Перед нашими Президентськими виборами Порошенко, навіть по словам Луценка, "грав на Трампа", тобто прагнув заручитися його ексклюзивною підтримкою перед голосуванням. Вийшло дуже погано. Підтримку не здобув, а ще посварився з демократами які, частково, підтримали Зеленського. Після приходу до влади Байдена Порошенко потрапив під майже трирічний бан від американської влади - жоден посадовець чи конгресмен США не бажав з ним зустрічатися. Потім було два зняття бану заради просування "Українського кейсу у США", двічі його відновлювали, причому в останній раз за лобіювання позаконституційного транзиту влади. Це передісторія.

Зараз українська влада у особі Зеленського та Ермака елементарно, перепрошую, "ссить" того, що Порошенко домовиться з республіканцями, Трампом зокрема, і ті, після приходу Дональда до влади, підтримають гіпотетичне "повстання військових проти влади" і тимчасове повернення Порошенка у крісло Голови Держави. Це інформація яку Ермак повідомив вчора ввечері Саллівану який намагався "розрулити ситуацію" з "небажаною та непотрібною ескалацією протистояння між опозицією та владою" та переконував, що підтримка позаконституційного транзиту влади в Україні будь якою політичною силою в США абсолютно виключена (і це абсолютна правда). Ермак пообіцяв довести побажання США до відома Президента, але висловився у плані "Береженого Бог береже". Тобто Порошенко теоретично може стати абсолютно невиїздним.

Як нам довели, у розмові підіймалося питання заборони на виїзд пану Резнікову який повинен був провести у США низку зустрічей з представниками влади та військово-промислових кіл, зокрема, по можливості, "довести до розуму" багатостраждальні переговори з "Боінгом". Заборону на виїзд лобіював особисто міністр Умеров який через ДБР домігся цієї заборони. Нагадую - ЖОДНОГО кримінального впровадження стосовно Резнікова як не було, так і не має бути і не буде. Ті ж переговори з "Боінгом" буде "домучувати" Камишин який до того їх загоняв у глухий кут двічі.

Отакі вони справи. Наш Президент "зловив зірку" та тупо кладе з прибором на кадрові побажання США. Він зрозумів, що до виборів "Байден нікуди не дінеться" від допомоги Україні, і скільки би не погрожував "перекрити грошовий кран" нашій Державі, цього не зробить - його ставка на наш успіх надвелика. А от потім... Нас без сумніву чекають дуже неприємні речі. Хто би не прийшов до влади у США, Байден, Трамп, чорт лисий - усі, образно кажучи, "витруть о Зеленського ноги". Бо той, хто думає, що можна вічно "кидати" спонсорів України з їх вимогам та побажаннями, повинен бути готовий до того, що врешті решт "кинуть" його і про долю України домовляться без нього. А цього ані суспільство, ані військові йому не пробачать.

Сказав усе. Надія помирає останньою. Все ж таки вірю, що інстинкт самозбереження ще не вмер у Президенті як наша слава і воля, він повернеться на шлях порозуміння з ключовим союзником і цей шлях таки доведе нас до очікуваної Перемоги.
 
+2
Последние новости
"Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами» Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%