Сообщение #2543449 Просмотреть на стене →

БАНДЕРОВЕЦ НА СЛУЖБЕ ДЯДИ СЭМА:
США, НІМЕЧЧИНА ТА МІНІСТЕРСТВО ПОВІТРЯ.

Так, я вчора трохи "позаливав взад" черговий "Злив України" союзниками, в першу чергу США та Німеччиною. Новини не забарилися.

Голова МЗС Німеччини Бербок заявила, що військова допомога Україні буде збільшена вдвічи у наступному році. Це, звісно, у розумінні арестовічепідхуйликів, щоби ЗСУ не наступали.

Спікер Конгресу Джонсон заявив, що США не дозволять хуйлу пройти маршем по Європі і гроші, як я "триста разів стверджував" будуть виділені Україні до НР. Нагадую, мінімальний розмір допомоги від республіканських україноскептиків повинен становити 50,4 мільярди, від Байдена - 60,4 мільярди. Можливо сторони"зійдуться посередині", але є попередні домовленості про прийняття спме запиту Байдена при посиленні контролю зі сторони республіканців Конгресу щодо її використання. І як не кидай, а допомога Україні буде збільшена більше ніж вдвічи. Це знову ж таки, у розумінні зрадофілів, щоби ЗСУ не атакували. "Л" - логіка.

США скуповують боєприпаси у Греції та В'єтнаму (!!!) для передачі Україні. Це ж, звісно, теж щоби нас та ЗСУ "злити".

ЄС зобов'язується підготувати на весну 20,4 тисячі наших.воїнів.

Доходи нафтогазової галузі рф рекордно впали завдяки західним, в першу чергу США, санкціям.

Китай остаточно відмовився інвестувати у "Силу Сибіру" після зустрічи Сі та Байдена і вимагає до того ж з РФ знижку на газ на постійній основі. По розрахункам економістів усього світу рф буде поставляти газ практично по собівартості.

Китай відмовив росії у Безвізі, натомість схвалив його зокрема для громадян Німеччини та Франції.

Резюме. Можете самі скласти пазли, можу допомогти. У рф не просто палає - горять дупи напалмом. Хуйло та посіпаки чудово розуміють - що для них готують ЗСУ та союзники наступного року. І тому вливають мільярди у кампанії щодо "Провалу Контрнаступу" та "Треба домовлятися". І тому як читаєте чергових ИкперДів та "західних анонімів" з заявами по цим темам, навіть у надповажних виданнях, то пам'ятайте - ЦЕ ПІ...Ж ТА ПРОВОКАЦІЯ! Все рівно навпаки! На Контрнаступ наступного року США та Німеччина ставлять якщо не все, то надбагато. І коли я кажу, що на цей Контрнаступ нам дадуть ВСЕ МОЖЛИВЕ, то я не перебільшую - просто констатую факт.

Ну і до "нашого барана" який по лихому задуму Президента очолює МОУ. Умеров та його перший зам на минулому тижні відмітилися двома "презентаціями" нових підходів Міністерства.

"Бюджет МОУ буде плануватися по-новому і буде розділений на три частини. Грошове забезпечення війська - 70 відсотків. Закупка озброєнь - 20 відсотків. Розробка озброєнь - 10 відсотків". Я випав у ступор. Давайте порівняємо. "Зараз ми витрачаємо 70 відсотків на грошове забезпечення війська, 20 відсотків виділяємо на закупівлю озброєння і лише 10 на нові розробки. Тобто ми в основному проїдаємо гроші і у мене завдання збільшити витрати на розробку та закупівлю озброєнь". Хто це сказав? А отой "корупціонер" Резніков коли приймав справи у Тарана. Йому грошей на збільшення двох останніх сиатей не дали - економіка не тягнула, але зараз не про це. Хочу спитати - чи "схаває лох плагіат та відверту заяву "Я ні хера робити не буду, а буду продавати лохам повітря під виглядом нововведень? Умеров вважає вас усіх лохами з памяттю гуппі. Чудовий міністр!!!

З цієї ж опери заява - "Ми переходимо від забезпечення нагальних потреб ЗСУ до стратегічного планування майбутніх закупок. Тобто лох пАпереднік "вибивав" "Хаймарси", літаки, танки, підписував домовленості зокрема з "Рейнметаллом", "Рейтеоном" щодо будівництва танків та систем ППО в Україні та ще більше ніж з тридцятьма кампаніями розміром поскромніше щодо іншої зброї, то те все "не стратегічне планування", а ось Умеров який НІЧИМ не славен у частині домовоеностей з союзниками у нас Великий Стратег планування. Сцуко, я реально в шоці! Цей наполеончик тупо видає заслуги Резнікова за свої, особисті, і по факту тупо продає нації повітря замість конкретних результатів! МОУ зараз проїдає запас міцності здобутий при попереднику під піар своєї бездіяльності зі сторони Президента.

Ну і на останок по ций темі. Умеров після останньої атаки дронів на Київ розмовляв з Остіним щодо нових поставок боєприпасів. І, як нам довели, останній проінформував голову МОУ, що США будуть ставити питання перед Зеленським щодо заміни очільника МОУ бо його боротьба проти Залужного не припинена, більше того - "Набуває масштабів загрози для Національних інтересів США та України". Що відповів цей деятель - нам не довели. Маю надію що хоч цей демарш вправить мізки цій нездарі. Що його Президент не здасть - ясно, не може він розписатися у своїй помилці, якщо не гірше, перед нацією, але маю надію що все ж таки "завалить свій пиздак", перепрошую, і він сам, і його Безумна подруга та припинять заважати працювати тим, хто реально забезпечує нашу Перемогу. DIXI.
 
+1
Последние новости
Андрей Воробей: «В матче «Шахтер» — «Динамо» фаворита нет» УАФ: "У перші тижні роботи команда служби протиправної поведінки превентивно запобігла впливу на результат матчу "Минай" – "Динамо" ВИДЕО: Как Алиев на всю Оболонскую набережную праздновал выход «Реала» в финал ЛЧ Вячеслав Грозный: «Скажите Луческу, что он не будет в 78 лет тренировать — он посмеется, и все» Александр Гладкий: «Переход в «Динамо» — это больная тема. Я хотел кому-то что-то доказать» "Динамо": "Як і у часи Другої світової війни, зараз доля свободи вирішується на полі бою. Україна бореться із тиранією з боку російського агресора і має її побороти" Збірна України і Євро-2024: в Бельгії відверто відповіли, чи зможуть підопічні Реброва обіграти команду Тедеско Юрий Гура: «Инфраструктура у «Шерифа» просто космос, как у «Динамо» или «Шахтера». Я аж обалдел» Известный экс-полузащитник «Динамо» объявил о завершении карьеры Єгор НАЗАРИНА: "Наскільки непросто буде грати проти "Динамо"? А ви думаєте, їм із нами буде легко?"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%