Сообщение #2542621 Просмотреть на стене →

Стосовно попереднього мого допису-ось ця книга
№ 2542619
The Kingdom, the Power, and the Glory: American Evangelicals in an Age of Extremism
https://bookshop.org/p/books/the-kingdom-the-power-and-the-glory-american-evangelicals-in-an-age-of-extremism-tim-alberta/20525444
#книги #історія #світовіЗМІ #Міжнароднеправопринципитазастосування.
Царство, сила і слава: американські євангелісти в епоху екстремізму
$28 599 449,65 зібрано для місцевих книгарень
Царство, сила і слава: американські євангелісти в епоху екстремізму
Тім Альберта (автор)
Царство, сила і слава: американські євангелісти в епоху екстремізму - Альберта, Тім
опис
Відзначений нагородами журналіст і штатний автор The Atlantic продовжує свій бестселер New York Times «Американська різанина» цим своєчасним, ретельно висвітленим і глибоко особистим аналізом розколів, які загрожують знищити американський євангельський рух.

Євангельські християни є, можливо, найбільш поляризованими і найменш зрозумілими людьми, які живуть сьогодні в Америці. У своїй основоположній новій книзі «Царство, сила і слава» журналіст Тім Альберта, сам практикуючий християнин і син євангельського проповідника, малює широкий і глибоко тривожний портрет американського євангельського руху. Очима телеєвангелістів і проповідників із маленьких міст, знаменитостей, що відроджуються, і звичайних відвідувачів церкви, Альберта розповідає історію віри, знеціненої ефемерним страхом, обіцянки, зіпсованої партизанськими підступами, і репутації, заплямованої вічними скандалами.

Для мільйонів консервативних християн Америка — це їхнє королівство — відокремлена земля, унікально благословенна нація, народ у особливому завіті з Богом. Однак ця любов до батьківщини поступилася місцем правому націоналістичному запалу, безрозсудному ідолопоклонству крові та землі, яке применшує царство Ісуса Христа. Альберта повторює дугу сучасного євангельського руху, розміщуючи політичні та культурні точки перегину в контексті церковних вчень і традицій, пояснюючи, як президентство Дональда Трампа та пандемія Covid-19 лише прискорили історичні тенденції, які довго вказували на катастрофу. Звітуючи про напівпорожні святині та конференц-зали по всій країні, автор документує зростаючий розкол всередині американського християнства, подорожуючи з читачами цим дивним новим середовищем, у якому «прокинулась» любов до ворогів і володіння особистими правами. відповідь на WWJD.

Отримавши доступ до найвищих ешелонів американського євангельського руху, Альберта досліджує способи, якими консервативні християни переслідували, використовували та часто зловживали владою в ім’я безпеки цього земного царства. Він наголошує на битвах, у яких ведуть євангелісти, і на зброї, якою вони ведуть війну, щоб продемонструвати відрив від Святого Письма: всупереч вимогам Нового Завіту, сьогоднішні віруючі ведуть могутню боротьбу проти плоті та крові, погляди спрямовані на тут і зараз, відчайдушно потребує влади, яка є легковажною та швидкоплинною. Затримуючись на перетині реального культурного переміщення та уявного релігійного переслідування, Альберта зображує стрімку секуляризацію Америки, яка стала недовіряти євангельській церкві, і сплітає воєдино сучасні розповіді окремих пасторів та їхніх церков, коли вони стикаються з двома проблемами втрати статусу. і зменшене стояння.

Перебираючи уламки – розбиті пастори, побиті громади, віруючі, які втрачають свою релігію через сексуальні скандали та політичні схеми – Альберта запитує: якщо американський євангельський рух перестав прославляти Бога, то яка його мета?

Деталі продукту
Ціна
$57,99 $53,93
Видавець
HarperCollins
Дата публікації
05 грудня 2023 р
Розміри
0,0 X 0,0 X 0,0 дюймів | 0,0 фунтів
Мова
англійська
Тип
MP3 CD
EAN/UPC
9798212699815
Категорії BISAC:
Християнське служіння - заг
Соціологія релігії
Релігія, політика та держава
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%