Сообщение #2542610 Просмотреть на стене →

ATTENTION!

"Розвідсрільнота США, її висновки підтримують розвідки Великобританії та Німеччини, вважають найбільш вірогідними датами для масштабних обстрілів українських енергетичних об'єктів період з 26го листопада до 9го грудня. Підстави - зниження температури на більшій частині України до стабільних мінусових температур. І період з 20го грудня до 4 січня. Підстави - свята плюс погодні умови".

"Розвідспільнота США вважає цілком реальним, хоч і мало вірогідним, варіант того, що після перших трьох обстрілів рф припинить їх та продовжить накопичення ракетного та дрон - потенціалу для використання під час проведення українського весняного Контрнаступу та перед його початком".

Я "сто тисяч разів" казав, останній раз два місяці тому, що у нас ніколи не буде у друзях Польщі. НІКОЛИ. Вони лише використовують Україну як запобіжник своїм страхам. І як тільки вони відчують себе у відносній безпеці, то одразу ми отримаємо і економічні проблеми і вимоги визнати свої "історичні провини" перед Польщею. Більшість поляків завжди будуть голосувати за партії більш-менш жорсткої антиукраїнської позиції. "Якщо поляки за Дуду то я проти Польщі". Наші люди чекають нового уряду Польщі, так я їх розчарую - по відношенню до України продовжиться політика диктату та придушення. Крапка. І наші можновладці повинні максимально жорстко відповідати на польські закиди та провокації на манер блокування кордонів. А не можуть - просити негайної допомоги у союзників, в першу чергу Німеччини та США. Тепер офіційно.

Блінкен повідомив Кулєбу про те, що "США ВИКОРИСТАЮТЬ СВІЙ ВПЛИВ ДЛЯ ВРЕГУЛЮВАННЯ СИТУАЦІЇ НА ПОЛЬСЬКО-УКРАЇНСЬКОМУ КОРДОНІ". Але на це потрібен "деякий час". Особисто я не перебільшував би свої очікування - Президент Дуда дуже ображений і на США, і на Україну, і на Німеччину за фактичну поразку його партії на виборах. У дзеркало дивитися він не бажає. І у відставку не збирається. Тому"холодна війна", політична, історична, економічна, це надовго. Якщо не назавжди. У мене все.
 
+1
Последние новости
Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов СМИ: Бенито покинет «Динамо» Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%