Сообщение #2542526 Просмотреть на стене →

РАММШТАЙН. АМІНЬ.

Зараз ситуація як у анекдоті про молодого пастора якому досвідчений колега радить: "І по закінченні молитви треба казати "Амінь", а не "Пиздець". Давайте підведемо сумні підсумки останнього Раммштайну.

1. По домовленостям стосовно поставок зброї це була найгірша зустріч з липня 2022го. Так, нам дадуть ще ППО та боєприпасів, у тому числі ракет, на "поточні витрати". На накопичення - мізер. Чому?

Перша причина - немає грошей від США, "зависли" домовленості Залужного з Остіним та Брауном. Згодом ситуація виправиться.

Друга причина - МОУ, простіть, обісралося на попередніх переговорах з іншими ключовими Державами - постачальниками зброї до України. І ПЕРШЕ ЗА ЧАС ВІЙНИ запрошення Залужного на засідання формату було лише способом якось виправити коли нефаховість, коли бездіяльність очільника МОУ та його ближніх підлеглих. Маю надію на виправлення ситуації - Залужний, як вважає голова Пентагону Остін, "Реально по максимуму виправив доволі неприємну поточну ситуацію". Попередні переговори Головком провів, далі справа за відомством Умерова.

Коли я, ще на момент призначення Умерова міністром, писав, що з міністром не бажають мати справу американці по своїм "Національним інтересам", мене як тільки не називали... Маю надію що тепер жоден придурок не піддасть сумніву багатократно оприлюднену мною істину - РОБОТУ ГОЛОВИ МОУ У ЧАСТИНІ ПОСТАЧАННЯ ЗБРОЇ ТА ПЕРЕГОВОРІВ З АМЕРИКАНЦЯМИ ВИКОНУЄ ГЕНЕРАЛ ЗАЛУЖНИЙ. І у мене погана новина - найближчим часом на нього звалиться відповідальність за переговори з Італією, Францією, Німеччиною, Нідерландами та Іспанією - очільники тамтешніх МОУ доєдналися до обмежень США щодо Умерова. Я це заявляю абсолютно відповідально.

Також я абсолютно відповідаю за іншу "мою" істину - в Україні залишилося лише два "переговорника" щодо зброї для Контрнаступу - це Залужний та Зеленський. Є ще Кулєба на міжнародній арені, але то інший формат. І втручання у переговорний процес в останній момент напередодні Раммштайна Зеленського лише частково виправило ситуацію - очільник МОУ, знову перепрошую, просрав усе, що просрати було можна.

Рапорти про "Створення коаліції ППО" від Умерова та Зеленського - намагання приховати свій провал. ЦЯ КОАЛІЦІЯ БУЛА СТВОРЕНА У ЛИСТОПАДІ 22ГО ПІСЛЯ ПЕРШИХ ОБСТРІЛІВ НАШОЇ ЕНЕРГЕТИКИ І ІСНУЄ ПО ЦЕЙ ЧАС! І я про це не раз писав рік тому!!! Розрахунок на "лоха з кліповим мисленням" спрацює - більшість брехню з'їсть, але, маю надію, у мене таких серед моїх підписників немає.

Умеров зараз - загроза Національній Безпеці України. Це не моя, точніше не тільки моя оцінка його діяльності. У мене багато інформації щодо його, м'яко кажучи, "суперечок" з Залужним від наших друзів, але я доки ще промовчу. ДОКИ ЩЕ.

На останок. Умерова зараз у ЗМІ не менше ніж Зеленського. Не секрет що Президент бачить його "Кіллером для популярності Залужного", тому й виставляє його діяльність як надуспішну при фактичних мізерних результатах. І зараз я, з благословіння наших заокеанських друзів, в міру свого мізерного впливу та такої ж ваги, буду намагатися робити усе можливе щоби наша ревнива до чужих успіхів та популярності парочка ніколи не змогла реалізувати свої нечисті плани. І я буду вдячний за поширення інформації яку я буду надавати щодо маневрів Зеленського та Умерова.

P.S. А рейтинги будуть цікаві у наступному місяці. Вперше вони будуть з фамілією "Залужний" - США вже ніяк не виключають його участь у майбутніх виборах.
Знову пірнув у "творчу відпустку". Прохання не турбувати, не бити, не кантувати, при пожежі виносити першим.
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%