Сообщение #2522231 Просмотреть на стене →

АРГЕНТИНА. МІЛЕЙ. ВСЕ, ЩО ТРЕБА ЗНАТИ.

1. Мілей - антикомуніст.
2. Мілей - антипутініст.
3. Мілей ще до свого висування на пост Президента казав, що Україна повинна перемогти і виступав за передачу Україні озброєнь радянського зразку які є у Аргентини. Під час передвиборчої він підтвердив цю свою позицію послу США в Аргентині.
4. Мілей вороже ставиться до Бразилії з її корумпованою владою, вважає спроби Лупи виставити себе миротворцем між США та росією "лицемірними" і переконаний у тому, що його держава повинна перейняти від Бразилії на себе роль лідера у Південній та Латинській Америці.

Інше особисто для України менш суттєво. Але. Якщо у нього "пройдуть" реформи які він планує і Аргентина вилізе з економічної прірви при відмові від особистої валюти, то українцям слід чекати від "Зеленої" влади повернення до "лібертіанської" риторики. І тоді їй-бо - я не заздрю нашим бюджетникам.

Ну і на останок. Для наших поціновувачів "старих дуп" української політики. Шоу може здолати шоу, тільки шоу, виключно шоу. Мілей, Мелоні, до цього частково Макрон першого призову, Трамп... це регулярно доводять Свого часу Порошенку "американська група підтримки" настійливо радила "припинити бути сумним, нудним та пафосним пост-совком" та організувати свою передвиборчу програму як яскраве шоу американського типу. Нас він не послухав. Шанси перемогти Зеленського та Ко втратив давно та остаточно. Чекаємо на тих політиків - "шоуменів", хто розуміє істину - "ТОЙ, ХТО НЕ ВМІЄ ПРОДАТИ СВОЮ ІДЕЮ НЕ МОЖЕ ПРЕТЕНДУВАТИ НА ВЛАДУ". Думай-те.
 
+2
Последние новости
"Це можна вважати результативною помилкою арбітра". Журналіст прокоментував епізод з пенальті у матчі "Шахтар" - "Динамо" Журналіст: "Я не зовсім розумію, чому проти "Шахтаря" не вийшов з перших хвилин Ярмоленко" "Треба платити гроші, тут нічого не зробиш". Журналіст висловив думку, які позиції варто посилити "Динамо" "Шахтар" – "Динамо" – 1:0: числа та факти Із чотирма гравцями "Динамо". Стала відома заявка юнацької збірної України U-17 на Євро-2024 Игорь Беланов: «Динамо» заставило «Шахтер» обороняться, что в чемпионате очень мало кто может себе позволить» Александр Бабич: «Шовковский понял ошибку, Ярмоленко изменил игру, но «Динамо» потеряло «золото» раньше» Николай Морозюк: «Мне бы очень хотелось, чтобы «Динамо» победило «Шахтер» Олег Шелаев: «Динамо» будет искать свои шансы с «Шахтером» в контратаках» "Моменти будуть у обох команд": Шаран, Костишин та інші тренери поділилися очікуваннями від матчу "Шахтар" – "Динамо"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%