Сообщение #2522028 Просмотреть на стене →

‼️США повинні готуватися до великої війни

👉🏻 Стаття Весса Мітчелла, колишнього помічника держсекретаря з питань Європи і Євразії, волає про необхідність змін в американській економіці задля підготовки до великої війни.

📰 Саму війну автор називає
прогнозованою, якщо не неминучою»
Він визначає три точки напруги - Україна, Ізраїль і Тайвань і стверджує, що при нинішньому стані справ США можуть програти війну, якщо не почнуть готуватись до неї негайно.

❗️Крім пріоритету американського ВПК, головною умовою стримування ситуації від найгіршого розвитку є забезпечення України, Ізраїля і Тайваня необхідною зброєю для самозахисту.

🧯Президент США Джо Байден тим часом намагається бути вогнегасником. Його зустріч з Сі Цзіньпіном дала надію на те, що Вашингтон і Пекін зможуть домовлятися і це відтермінує велику війну. Обидві країни занадто залежні одна від одної економічно і фінансово - Китай може серйозно постраждати від відтоку американських інвестицій, США свідомі того, що Пекін є найбільшим тримачем боргових зобов’язань Америки.

📝 У своїй новій статті для Washington Post президент США приділяє багато уваги війні з ХАМАСом, намагаючись розділити палестинців і терористів. Емпатія до палестинців - теж спроба гасити пожежу потенційного вибуху мусульманського світу, де зростають і антиєврейські, і антихристиянські настрої - згадати варто лише промову президента Туреччини Ердогана на мітингу в підтримку Палестини.

⚠️ Американський лідер чітко відзначає, що ані ХАМАС, ані Путін не повинні мати шансу на розширення театру агресії.

🔴 Сигнали чіткі для України. США готові надавати допомогу. Треба терміново почати професійну розмову з республіканцями, але наразі не виходить і візит Єрмака до Вашингтона був для них непереконливим. Для нас, так само, як і для США потреба номер один на десятиліття - військово-промисловий комплекс. Без перетворення України у фортецю з власним виробництвом зброї, війна з Росією не закінчиться ніколи. Однак за 21 місяць після повномасштабного вторгнення, власне виробництво не тільки не створювалось і не розвивалось, навіть на діючих виробників була атака ДБР і Державної аудиторської служби. Тому, поки не можна сказати, що влада України розуміє пріоритети не тільки на словах.

@zakrytazona
 
+2
Последние новости
"Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами» Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%