Сообщение #2520002 Просмотреть на стене →

Саботаж перемоги.

-------------------------------

МАНЕВРИ НАВКОЛО ЗАЛУЖНОГО.

Я з останніх сил тримався щоби не виносити все на загал. Я друзям заборонив надавати людям інформацію від наших американських друзів про реальний стан справ на верхівці нашої.влади. Але цей стан зараз такий, що нашій країні конче потрібна заміна діючого міністра оборони. Ситуація реально виходить з під контролю. І у сфері матпостачання ЗСУ, і у сфері переговорів з головними союзниками щодо постачання зброї. Шостого листопада виповнилося два місяці з тих пір як пан Умеров очолив МОУ. Як мені казали не раз протягом цього строку, "Він ще запрягає". Сьогодні ясно, що ми досі не поїхали - пішли равликовим темпом. По факту у МОУ навіть з призначенням, причому з дикою затримкою, нових заступників Міністра, процвітає прихований саботаж. Зами "бояться" корупції, а тому просто не підписують "сумнівні контракти", а сумнівними вони вважають УСІ контракти. Пусті склади з формою для ЗСУ. Вигребли запаси зброї які були поставлені за контрактами "Старого МОУ". З новим надходженнями справи кепські - два місяці нове МОУ намагалося "стати на крило", але так і не стало. Не можу розповсюджувати інфу про постачання, але скажу, що перевірки "Новим МОУ" контрактів "Старого МОУ" при фактичній зупинці підписання нових, а ця зупинка тривала більше місяця про що писала навіть Ярова, призвело до фактичного майже двохмісячного просідання з постачанням зброї та боєприпасів. Старі вигребли - бидло наступає, нових надходжень деякий час не буде.

Тепер про те, що я забороняв друзям давати на загал.

"Привіт.
Навіть не думай комусь говорити. Тільки що цікавився в шефів про "подання на зняття Залужного від Умерова". Подання не було. Було невдоволення Умерова від своїх обмежених повноважень та озвучена вимога відсторонити Залужного від виконання обов'язків переговорника які той "Тимчасово відібрав у МОУ та не має наміру повертати". Умеров просить Зеленського втрутитися у ситуацію та переконати союзників визнати повноваження МОУ та його голови у повному обсязі. Це було озвучено на засіданні ... (БЕЗ ОПРИЛЮДНЕННЯ). . Вчора Зеленський через Кулєбу знову просив АП США зняти обмеження накладені на Умерова.

Ще. На засіданні ... Умеров лобіював "переміщення на менш значимі посади усіх військових, хто не вірить у нашу Перемогу". Конкретні імена названі не були. Можна і на Залужного подумати. Його, до речі, на засіданні не було - "термінові справи які стосуються фронту".

"Умеров, коли виступав з "Програмною" промовою перед новим керівництвом МОУ, зазначив, що робота у міністерстві для них це лише початок, у майбутньому їх робота перейде у "політичну площину". По ходу ми маємо нового кандидата у Президенти. Наполеон хрінов - хоче зжерти Залужного який йому шлях перекриває".

Зараз ситуація тимчасово "заглушена" - Зеленський не хоче приймати ніяких рішень і не стає ні на чию сторону. Але так довго продовжуватися не може. Не може очолювати міністерство людина, яка не може вести навести лад с постачанням необхідного ЗСУ та яка по факту, станом на зараз, лише переймається боротьбою за особисту владу с "Узурпатором Залужним".

Останні два тижні у ЗМІ з'явилася серія матеріалів з загальною темою "МОУ - чесна структура яка замагається контролювати закриту воєнну касту, а Залужний та каста - узурпатори та, якщо не зрадники, то ті, хто не вірять у Перемогу".

Я сказав все, що міг. Знаю набагато більше. Ситуація надсерйозна. Бездіяльність, саботаж та особисті хворобливі амбіції пана Умерова створюють загрози Національній Безпеці України. Час що йде - життя наших воїнів.
 
Последние новости
Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов СМИ: Бенито покинет «Динамо» Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%