Сообщение #2519926 Просмотреть на стене →

Ніколов.

Дізнався в одній держкомпанії, як Наші гроші допомогли керівництву краще зрозуміти за своїх менеджерів нижчої ланки.
Отже ми повідомили, що ця держкомпанія, яка є виробником певного товару, примудрилася програти тендери на 1 мільярд гривень якраз по своєму товару тільки тому, що їхній менеджер не доклав у тендерну пропозицію один з сертифікатів на свій же товар. Таким чином виробника абсолютно законно відхилили з торгів, а підряди на мільярд розлетілися торговим фірмам, які не забули покласти у свої пропозиції сертифікати саме цього виробника на цей товар))) Це не було страшною корупцією , ціни посередників у сумі були всього на 60 мільйонів дорожче від виробника. Тому я відразу зрозумів , що це не схема топових менеджерів. А для міддла - могло б бути цілком інтірєсно . Але могло і справді бути тупою помилкою, лажою.

І от сьогодні дізнався про реакцію цього виробника на Наші гроші. Вони хотіли перевірити свого менеджера на поліграфі, але не змогли. Бо у нього виявилися певні релігійні переконання , які не дозволяють пройти детектор брехні))))

Якщо не забуду через якогосьальцгеймера - на старості напишу книжку про пригоди тендерних злодєєв))

А в даному випадку мені дуже приємно , що цей державний виробник провів реальне внутрішнє розслідування на підставі нашої інформації. І «Наші гроші» знову допомогли хорошій справі)))

Це я пишу зараз з засідання слідчої комісії Верховної Ради, де розбираються зальоти Енергоатому. Тут треш і угар))) Але це вже завтра
 
Последние новости
"Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами» Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%