Сообщение #2519031 Просмотреть на стене →

VIVA, ISRAEL!

Зараз мій улюблений Ізраїль катком їде по Газі. І мене це дуже тішить - так приємно відчувати себе провидцем! А як мене переконували, що світ на межі глобального конфлікту, навіть Буданов знову своє "пророцтво" видав на цю тему. А правий знову був Ваш покірний слуга: "Ізраїль знищить ХАМАС, а США нададуть цьому знищенню дипломатичну та військову підтримку". І виходить усе як по писаному. Триндіти з трибун про "Священну війну заради знищення Ізраїлю", то одне,воювати - жодних самогубців на державному рівні немає. Навіть біженців не приймає ніхто - кому терористи потрібні? Можете ще раз заскрініти - "ХАМАС буде знищений, після цього у Газу увійде миротворчій контингент котрий після зачистки передасть владу в анклаві палестинській владі".

Ну а тепер по суті - чого я виліз на ніч гледячи. Дві знакові новини.

"Ізраїль більше не інформує та не має наміру поновити інформування росіян про авіаудари по Сирії, Лівану та Хезболлі". Тобто будуть при нагоді знищувати і російські системи ППО як колись сумнозвісний "Панцир -С" з шикарними відосіками. І головне.

"Останні 2 тижні йдуть інтенсивні переговори між Ізраїлем, Україною та США про припинення першим свого мораторію на Постачання Україні систем ППО. Ізраїль знімає заборону на постачання Україні спільно вироблених з США систем та готовий розглянути у перспективі не тільки розміщення українських замовлень на підприємствах свого ВПК, й СТВОРЕННЯ СПІЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ НА ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ". Це результат роботи США та особисто Байдена і Блінкена.

От не можу не радіти, от чесно. Як хуйло не намагалося відкрити "другий фронт проти США", а отримав хера на комірець і залишився з відданим мусульманськими державами на знищення ХАМАСом у своєї сральній валізці. Многоходовочка вдалася на сто з ста - придурок отримав україно-американо- єврейський союз на рівному місці плюс чергову хвилю міграції євреїв з бидлостану. Ну а істину про "Не буде добре жити держава з якої тікають євреї" ще ніхто не відміняв. Супер!.
 
+8
Последние новости
"Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами» Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%