Сообщение #2518817 Просмотреть на стене →

Залужний окрім констатації, що він зумів зупинити ворога (непереможного до того в очах всіх) і перевести протистояння з ним в позиційну фазу (факт чого чомусь всі сприйняли за "погані новини"), фактично констатував провал президента Зеленського.

Це Зеленський за 2 роки так і не забезпечив перехід оборонки на воєнні рейки.

Далекобійні ракети, щоб наносити удари углиб росії, Залужний просив ще рік тому в статті з Забродським. Не отримав досі.
Єменські бойовики-хусити (!) вже обстріляли Ізраїль ракетами з дальністю 1900 км. Навіть Ірану під санкціями вдається ракети клепати в кількостях, коли вистачає і собі, і сателітам.

Ми за повного сприяння і допомоги Заходу за 2 роки не змогли забезпечити себе якщо не ракетами, які Захід давати боїться, то виробничими потужностями і матеріалами для їх масованого виробництва у себе.

FPV-дрони виробляє і закуповує Стерненко замість держави.

Держава Зеленського за 2 роки не зуміла навіть купити технологію виробництва двигунів для "весільних" дронів-камікадзе, щоб не конкурувати з орками за китайські запчастини. Завтра Китай вступить в 3-ю Світову і перекриє нам поставки, а ці почнуть бігати з жопою в милі. Бо просто скопіювати/купити технологію, де мідну проволку машинка намотує на магнітну болванку, а гвинти пресує прес із переплавленого пластика, сумрачний геній арахамій не здатний.

В Німеччині завод БМВ вже обходиться без людей. Просто роботизовані механічні руки перекидають заготовку автомобільного двигуна з одної лінії на іншу, а по цеху бродить одинокий тіпок, який слідкує, щоб все працювало.
"Он тупой, но он наймьот професіоналов", - казали нам в 2019. Ок, ви не Німеччина. Але навіть ХАМАС під Газою в тоннелях збирає ракети, навіть досі попри ізраїльський чугуній на голови десятками тонн запускає по Тель-Авіву, ось пару днів тому. Ось це - професіонали! А зелені "професіонали" не можуть навіть просто посадити тисячу людей з паяльниками за стіл, надати їм ритмічне фінансування і поставки деталей, щоб забезпечити збірку простих дронів нехай вже й з китайських комплектуючих, але не десятками, а ТИСЯЧАМИ на день. Щоб завалити ними першу лінію, доки орки не винайшли протиотруту.
--------
Залужний змушений писати статтю з проханням про технологічний ривок до Заходу.
Бо до Зеленського - немає сенсу.

Зате в цей час чинушки Зеленського виділяли сотні мільйонів своїм шісткам на серіали про шісток.

Насправді, чи є в нас президент, чи його нема - вже нема сенсу. Зеленський не впливає ні на що. Навіть навпаки: саме він і його наркомани є тим бутилочним горлом, через яке в нас все застрягає.
---
І так: комбата Купола, який ще в березні передрік неможливість "швидкого красивого маневру", вже повернули із заслання?

Джон Сміт
 
+1
Последние новости
Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов СМИ: Бенито покинет «Динамо» Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев Луческу ответил «Рапиду» отказом Николай Павлов: «Динамо» показало, что с этим «Шахтером» можно играть. Киевляне очень сильно провели этот матч» Источник: базовым городом для проведения квалификационных матчей Лиги чемпионов для «Динамо» станет Люблин 49 лет назад киевское «Динамо» впервые в своей истории выиграло Кубок обладателей Кубков (ВИДЕО) Захисник "Динамо" цього сезону більше не зіграє: гравець, який перебуває в оренді, відновлюється після травми "Бражко сильніший за Степаненка". Колишній захисник "Динамо" високо оцінив рівень опорника киян
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%