Сообщение #2517460 Просмотреть на стене →

Фартушний
""" я бачив сталь, я бачив як падає небо""""
там ще одне відео, де вже А6 підїхав до посадки і як бджоли на мед, на нього злетілися всі ФПВ дрони що були в колі 6 км.

От чесно, скажіть, ви що правда такі тупі. Майже 90% танків втрачається ударом ФПВ дрона в задню частину. Для західної техніки це саме боєукладка.

Хто взагалі дозволив цьому дауну виставляти на посміховисько всю Україну. ?7 Яка сталь, яке небо?? Ви втрачаєте танки від РПГ в корму, а обвішуєте лоб танка дурним контактом? Де логіка??
Екіпаж так кинув, точно не схотів гасити його, резина в шарнірах гусениці вигоріла. Танк стягнули з гусениці і протягнули по землі. Тим самим втратили і всі опорні катки.
Тобто танк взяли старий , А4, потім обвішали Контактом, тобто втратили ще до бою. Дали ущербний екіпаж, який його кинув. Танк їх врятував від їхньої дурості, вони танк кинули. Навіть гасити не стали. Втекли. Приїхали ремонтники , кинули гусінь і остаточно добили опорні катки.

Потім зявляється даун і виконує жолобну пісню, що він бачив сталь і як падає небо.

ти даун. дааун. Невже ти думаєшь що це відео не бачуть ті, хто надав ці танки, які так тупо втратачають.

Людину ловлять в военкоматі. Людина не дурна, обирає Леопард. Бо в ньому ніхто не гине. Навчається три місяці закордоном. поки піхота гине. Потім підставляє Леопард під ФПВ
І бінго. ..... Сталь та падає небо.
Тепер він буде чекати новий Леопард.

Ви реально дауни що на таке підписані???????

================
Збирають кошти на все. Вже навіть на гумові човни мільони гривень знайшли. про дрони взвгалі мовчу. Ну невже ви не можете найти трохи грошей хоча б на Абрамс чи Леопард2А6. Їх всього то 60 штук.
Ну як же так, що А6 виходить до посадки противника без РЕБ. Ну як

Що взавгалі коїться з тим ФПВ?? Вся сучасна техніка, після 2016 року має захист від РПГ7. Ну от навчилися люди протистояти кумулятивному струмені РПГ7. Це ж старюча граната.
Тип16 Тип10 мають захист 360 градусів від РПГ7. Це робиться за рахунок екранування.
Беремо Тип16. Написано, що корпус з лоба пробивається навіть гарматою 30 мм. Так, але спереду у машини 400 літрів пального. Тобто найкращій захист від рідини -- то рідина.

От що вам заважає провести стрільби з РПГ по різного рода перепонам, щоб обрати захист з корми.

Візьміть воду, тільки в закритої тарі. Щоб оболонка витримували високий тиск.
Візьміть мінеральну вату. Змочіть її. І спробуйте пробиття
просто спробуйте.

Танк легко витримає додаткове завантаження в дві тони. Використацте ці дві тони саме для захисту від РПГ7 з верхньої полусфери.
Використовуйте щити решітки та сітки. Наприклад з алюмінію.

ну що ж ви робите .....

За 2 млн гривень є пеленгатор ФПВ керуючого сигналу. Тобто два пасивні радари можуть встановити місце знаходження пілота ФПВ дрона.
Снаряд танка пролітає 7 км за 18 секунд.
обто, якщо навчити екіпаж танка стріляти протягом 45 секунд з ЗОП по місцю розташування пілотів ФПВ, .то снаряд прилетить в місце вже через хвилину.
Просто математично. З відстані в 6 км, так може розстріляти весь БК по пілоту ФПВ і залишити місце, розірвати дістанцію, навіть не дочекавшись самого дрона.

Що ж ви робите ????

Не розумієте що я кажу. то дайте я вам покажу як це можна зробити.

Так, це старі танки. А що буде, якщо танк буде відповідати поколінню. ????
 
+1
Последние новости
Виталий Пономарев: «Рух» не будет специально настраиваться на игру с «Динамо» Илья Забарный: «Спасибо за сезон! Следующая остановка — Евро!» Іспанські ЗМІ описали гру Довбика, Циганкова і Яремчука: що журналісти зрозуміли з українського дербі Журналіст: "Головне, що пенальті у матчі "Динамо" - "Кривбас" не вплинув на жодні турнірні позиції" Легіонер "Динамо" потрапив на чемпіонський постер своєї команди «Матч с «Динамо» — своеобразный финал. Это будет один из важнейших матчей в истории нашего клуба», — защитник «Руха» Роман Яремчук — Фьюри: «Спокойной ночи, Тайсон» (ФОТО) Болельщики назвали лучшего игрока матча «Динамо» — «Кривбасс» Игорь Суркис — Александру Усику: «Ваша воля к победе является настоящим примером для представителей всех видов спорта» Сергей Ребров: «Я всегда на связи с Миколенко, надеемся, что он начнет тренироваться в общей группе 30 мая»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%