Сообщение #2517373 Просмотреть на стене →

ПЕРЕСТОРОГИ ВІД США.

1. Якщо ви чуєте про "точну дату коли вмантулять нашу енергетику до повного блекауту", то одразу можете одразу в лоба "казкарю" - "Ти довбоклюй та бабка твоя - Симоньян". "Розвідспільнота США та Бриианська розвідка вважають найбільш вірогідними датами масованих ударів по українській енергетиці не якусь "сакральну" дату, а суттєве, до морозів, зниження температури для досягнення максимального ефекту". Бити доки реально тепло - дурня, а бидло теж вчиться і дурні останнім часом не робить. Про стан справ з прикриттям енергооб'єктів інженерними спорудами та системами ППО я писав. Нагадую стисло: кількість наданих союзниками систем ППО у порівнянні з листопадом минулого року виросла майже вчетверо і продовжує рости. Також створений запас для ремонту який зберігається за кордоном плюс завезені надпотужні генератори від союзників на всі критичні об'єкти. І їх ще завозять - на минулому тижні ще прибули від Японії. Заспокойтеся нарешті, і не читайте типу "достовірні" вкиди від бидлорозвідки. Перезимуємо краще за минулу зиму.

2. Якщо ви чуєте про "Контрнаступу мандець, усіх повбивали треба сідати за стіл переговорів з хуйлом", то алгоритм дій такий же, як і з енергоІПСОшниками. КОШ США вважає "цілком розумною паузу яку взяли ЗСУ для підготовки рішучих ударів на південному напрямку". І чим більше бидло покладе м'яса на Куп'янському, Авдіївському та Мар'їнському напрямку, тим легше буде на півдні. Казки про "У бидла м'яса непереводно", залишіть свому собаці - війська у бидла ніяк не вистачить на декілька напрямків. Я писав, що ЗСУ спільно з КОШ та німецьким ГШ готують бидлу сюрпризи. Просто спокійно та без істерики чекаємо.

3. Коли ви чуєте що "Американські гроші закінчуються, європейські теж, нам мандець", то алгоритм дій старий. Три дні тому Байден провів нараду з лідерами "Великої сімки" (окрім Японії яка не надає Україні зброю) та Південної Кореї щодо довготривалої підтримки ЗСУ. Усі лідери підтвердили взяті на себе після відставки спікера Конгресу зобов'язання по перекриванню "американської недостачі". Німецький пакет буде найпотужнішим за останній пік і він не один. Нестачі зброї не буде, а до Різдва і американські гроші будуть.

Ну і про "Новий світовий порядок"від США. Американці інтенсивно працюють над його створенням та юридичним оформленням. І вони свого доб'ються втретє. Якщо раніше США ділили сфери впливу з СРСР, то зараз розподіл буде з Китаєм. І майбутній візит в США голови китайського МЗСу то лише перший крок до його оформлення. Президент Зеленський попереджений Блінкеном про теми стосовно України котрі будуть обговорюватися. І я точно знаю, на 100 відсотків знаю, що Україна у майбутньому НСПу буде у західній, а не китайський, цивілізації. Штати нас не здадуть, навіть не думайте про це. І взагалі, не забивайте бидлосміттям свій мозок - тримайте його чистим та здібним сприймати реал таким, який він є, а не яким його малюють бидлостанці та наші "корисні ідіоти". Все буде відносно добре і точно не погано для країни і вас особисто. До зустрічі і, сподіваюсь, до нової порції гарних новин від ЗСУ та наших друзів.

Павлюченко
 
+1
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%