Сообщение #2516637 Просмотреть на стене →

Борислав Береза

Під Авдіївкою сьогодні було пекло. Справжнє. Це я почув декілька разів. Завтра в ранковому зведенні Генштабу ви побачити кількість знищенної та пошкодженої техніки і будете шоковані. 97 підтверджених одиниць вже зараз є. Навіть вдалося знищити ТОС "Солнцепік". Колони йшли за колонами. Мінімально 5 одиниць. Максимально 30. Як сказав один офіцер "Це що, блядь, Курська дуга?". Русні поклали багато. Дуже багато. І це була спроба русні провести повноцінний наступ з використанням броньованих "кулаків" по трьох напрямках. Йшли проти нашіх воїнів не мобіки, а кадрові військові, що показує наскільки важлив цей напрямок Кремлю. Воювати вони вміють. Вірніше вміли. Їх шлях окупанта сьогодні закінчили воїни ЗСУ. Руснею були використані міни і арта, танки та БМП, ракети та РСЗО, авіація та дрони. Наші вистояли. Це більше ніж подвиг. Щось надлюдське. І так, у нас є втрати. Це лише в уявах любителів рожевих поні ми вбиваємо ворогів, а в нас втрат немає. На жаль, це пекло забрало життя наших воїнів. Вічна пам'ять кожному, хто віддав життя за Україну. Слава та пошана кожному українському воїну.

Завжди пам'ятайте страшну ціну, яку ми сплачуємо за право України існувати! Цінуйте та не забувайте цю ціну. Вона вираховується у людських життях. Вічна пам'ять нашим Героям!
 
+10
Последние новости
"Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами» Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%