Сообщение #2516095 Просмотреть на стене →

U.S. Special Representative for the DPRK Kim Holds Trilateral Meeting in Jakarta
MEDIA NOTE
OFFICE OF THE SPOKESPERSON
OCTOBER 17, 2023
https://www.state.gov/u-s-special-representative-for-the-dprk-kim-holds-trilateral-meeting-in-jakarta #історія #суспільство #Міжнароднеправопринципитазастосування #світовіЗМІ #Америкасьогодні #раша
Спеціальний представник США з КНДР, посол Сунг Кім, приймав спеціального представника Республіки Корея (РК) з питань миру та безпеки на Корейському півострові Кіма Ганна та генерального директора Міністерства закордонних справ Японії з питань Азії та Океанії Намазу Хіроюкі для двосторонніх і тристоронніх зустрічей у Джакарті, Індонезія 17 жовтня обговорить тристоронню співпрацю для подолання загрози з боку КНДР.

Троє високопоставлених чиновників поділилися оцінками останніх подій на Корейському півострові та взаємодії КНДР з Росією. Вони обговорили поставки зброї між КНДР і Росією, які порушують численні резолюції Ради Безпеки ООН, загрожують стабільності та безпеці в Індо-Тихоокеанському регіоні, Європі та в усьому світі та підривають глобальний режим нерозповсюдження. Вони також підкреслили загрозу, яку незаконні програми балістичних ракет і зброї масового знищення КНДР, а також її зловмисна кібердіяльність становлять для глобального миру та процвітання. Троє високопоставлених чиновників висловили свою стурбованість повідомленнями про примусову репатріацію північнокорейців з КНР. Спеціальний представник Кім Чен Ин підтвердив, що Сполучені Штати відкриті для дипломатичної взаємодії з КНДР без попередніх умов. Офіційні особи зобов’язалися підтримувати тісну координацію щодо планів КНДР запустити військовий розвідувальний супутник із використанням технології балістичних ракет, що є порушенням кількох резолюцій Ради Безпеки ООН.

Офсайт Державного департаменту США
Соррі ,що не"Труха", "Ванек " чи "Пагорб" :) Не Павлюченко та TZE inform -перепрошую :)
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%