Сообщение #2505228 Просмотреть на стене →

2deeppurple78 (12.10 в 16:01) № 2505142
-----------------------------------------
На допис № 2505140 ти вирішив реагувати, точніше, нависмикував тверджень для "Таблички" які , насправді, не пошук істини, а декларація твоєї власної позиції. Добре, давай підлаштуємось як тобі зручно.
1. В країнах з демократичним устроєм( Україна, загальновизнано частина демократичного світу) всі виборчі посадовці залежать і реагують на тиск суспільства. Всі. І всі вони , звісно, в різній ступені, намагаються класти болта на цей тиск і запити. Бо є якісь обставини, є вплив оточення та інтересантів, є якісь особливості самої персони. І Зєля, подобається кому, чи ні- топологічно частина цієї палітри із Байденів, Дуд та Трампів з Макронами. Звісно , можна відносити Зєлю до диктаторів та узурпаторів. Але це парафія певного сєгмєнта, скажімо так альтернативна меншина. Пескови, там, Лаврови, кароче, ця когорта. Хтось по службі, а хтось так...
Що-до історій з опзж та РПЦ. Неприємно визнавати, але не завжди наші бажання мають реальне втілення. Що в жодному разі не причина опускати руки, а,навпаки, стимул шукати шляхи вирішення. Нада нагадати, не зовсім відомі факти, що лідерів опзж Шуфрича і Медведчука взяли за голу сраку не при Петрові, а при Зєлі. Лавру від РПЦ звільнили теж не при Петрові. І причини тут не в хуйовості Петра і замєчатєльності Зелі. Час і обставини.
2. Коли в умовах війни вибивають одну з ключових ланок спротиву, Міністра оборони, і не за стратегічні пройоби, а за , можливо й болючу, але , на фоні масштабності подій, локальну справу нечистоплотності чи пройобі якогось сегмента в зоні відповідальності цього Міністра то це беззаперечний успіх противника і страти України(((
Те, що особисто Резнікова і його команда відігравали видатну ролю в організацію, забезпечення, розвиток спротиву, формування міжнародної коаліції та налагодження системності,признають і відмічають як внутрішні так і міжнародні спостерігачі , експерти та учасники процесу.
3. Критикувати не тільки можна , а й треба. І не тільки міністра, а й себе. Але критика - не процес від якого в тебе ерекція, а всеньки лиш інструмент. Маєш зважувати наслідки й мету.
 
+1
Последние новости
В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%