Сообщение #2504395 Просмотреть на стене →

УКРАЇНА - ІЗРАІЛЬ.

Майже не заходжу у соцмережі і буду намагатися заходити ще менше, але є зобов'язання по інформуванню котрі на смітник не викинеш. Спочатку про плюси-мінуси ситуації, потім важлива інформація від наших американських друзів.

Мінуси.
1. У інформаційному просторі України стало менше.
2. Україна отримає менше керованих бомб JDAM.
3. Виростуть ціни на пальне.

По великому рахунку все.

Плюси.
1. У США неминуче втратять позиції трампісти-ізоляціоністи. Ситуація занадто чітко показує, що домовленості з терористами, а путін по факту гопарь-терорист, не важать нічого від слова "зовсім".
2. Не стане менше зброї для України. Номенклатура поставок для Ізраілю котрі він запросив у США збігається з українською лише у частині керованих авіабомб.
3. Ця війна майже напевно підштовхне Конгрес виділити нам гроші. Думаю що їх буде більше ніж 24,4 мільярди, але і не 100 про які розтрубили ЗМІ.
4. Припиниться, хоча би на деякий час, схиляння України до формули "Території в обмін на мир". Ситуація кристально прозора - Ізраіль свого часу пішов на мир з палестинцями в обмін на вихід ЦАХАЛ з Гази. Результат бачимо.

Обіцяна головна інформація від США.

І Пентагон, і Ізраіль вважають необхідним вирішення іранського питання у найближчий час. Від життєвої необхідності знищення ядерного та військового потенціалу друзів хуйла вже не піти нікуди , тим більше що вже у найближчі тижні Іран може виробити ядерну бомбу. Байден заявляв нації, що цього не буде, навіть Трамп таке заявляв. Наказ на передислокацію до берегів Ізраілю авіаносної групи Байден віддав. Він дуже обережний політик, але зараз по факту Президента приперли спиною до стіни. Єдиний хто за переговори з Іраном у нього у адміністрації - Салліван. Інші більш-менш схиляються до необхідності СВО проти терористичного режиму. Часу на вирішення "Іранської проблеми" не залишилося. Домовленості по факту неможливі. Вірогідність військової операції зараз 70 на 30. І вона об'єктивно буде збільшуватися по мірі надходження матеріалів від розвідспільноти США про причетність Ірану до планування вторгнення та контрабандних поставок у Газу озброєння.

Україні ж від знищення військово- промислового потенціалу Ірану нічого окрім профіту - менше ракет та дронів на нашу голову впаде. Да і хуйло "затоскует".

Обставини зараз такі, що писати не хочу категорично і часто не буду. Тільки інформація. Згодом, можливо, повернуся до звичного формату. На сьогодні все.
 
+3
Последние новости
Александр Сопко: «Тактика «Шахтера» на матч с «Динамо»? Донетчане играть вертикально не очень любят и не очень умеют» Олег Федорчук: «В матче «Шахтер» — «Динамо» мы сможем оценить перспективы нашей сборной на Евро-2024» "Очна дуель Судакова та Шапаренка додасть інтриги": Кучер зробив прогноз на матч "Шахтар" – "Динамо" Не вміють програвати. Лідер "Динамо" U-19 показав, які непристойні жести йому демонстрували вболівальники "Шахтаря" Володимир ЄЗЕРСЬКИЙ: "В матчі "Шахтар" – "Динамо" визначиться доля чемпіонства" Тарас Михалик: «Буду болеть за «Динамо», но «Шахтер» уже своего не упустит» "Динамоманія" в Телеграмі! Блогер: "У "Динамо" нарешті з’явився на матч зі "Шахтарем" принаймні один резервіст" "Сумнівів у цьому залишилося мало". Хавбеку "Динамо" пророкують місце у старті збірної України на Євро-2024 "Шахтар" - "Динамо". Першість U-19. Пряма трансляція на YouTube
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%