Сообщение #2503134 Просмотреть на стене →

КОЛИ ЗАКІНЧИТЬСЯ ВІЙНА?

Спати не дають. Тепер не Залужний, тепер - "Коли війна скінчиться? Що твої американці думають"? Дуже коротко і завтра на сторінку не заходжу.

Минулого року Україні Конгрес під оплески після виступу Зеленського надав 40 з лишнім мільярдів долларів. Вистачило на рік, трохи залишилося. Зараз Байден запросив 24,4 мільярди. При нинішній напруженій кампанії грошей вистачить до липня, максимум до серпня наступного року.

Стартує Президентська кампанія у США. Байден повинен йти на неї переможцем. Що таке Українська Перемога по-американські? - я писав багато разів. Це вихід на "Лінію 24" після чого припинення вогню та переговори.. КОШ, враховуючи нинішні події та тенденції у темпах наступу, вважає оптимальною датою виходу на "Лінію" також липень - серпень наступного року. Байден піде на вибори людиною, яка залишила бидлостан ні з чим, тільки з занепадом по всіх фронтах.

Українці не люблять читати звіти російських посадовців, а дарма. На минулій неділі від них були дві знакові заяви. Шойгу: "Усі цілі СВО будуть досягнуті до початку 25го року". Зам Мішустіна: "По суті Китай доєднався до антіросійських санкцій щодо блокування постачання високотехнологічного обладнання та самих технологій". Сюди ж добавлю висновок британської МІ - 6: "росія проїдає ЗВР, живе у борг, резерви інші теж тануть". Точно такі ж висновки у Розвідспільноти США. Висновок - росія у другому півріччі буде вимушена вести реальні переговори про закінчення війни.

На Україну посилюється тиск щодо проведення виборів. який наступного року стане нестерпним. Вибори відбудуться або при сталому перемир'ї, або після закінчення війни. Закінчення - переговори. Переговори - друге півріччя наступного року.

Я перерахував основні аргументи, чому війна закінчиться у 2024му. Є купа більш дрібних. Існує надія що після звільнення Бахмута, Мелітополя та Токмаку почнуться переговори з новою російською владою. Наші на підступах до Токмаку, оточують Бахмут. Побачимо, тут вилами по воді, але все може бути.

У мене все. Розумному - достатньо. Тримайтеся, все зараз у руках ЗСУ та союзників. Віримо у ЗСУ, допомагаємо їм останнім, працюємо на Перемогу та чекаємо Перемогу. DIXI
 
Последние новости
Джерело: "Динамо" не робило пропозицій щодо трансферу Бейгера. Ексзахисник МЮ не сподобався селекційній службі киян Колишній півзахисник "Динамо" попрощався з "Колосом". Він грав за команду з 2020 року Не змогли домовитися з "Динамо"? Кендзьора, який належить киянам, не поїхав на збори з ПАОКом Кандидатура Бейгера по состоянию на сегодня уже является неактуальной для «Динамо», — источник «Бешикташ» начал контактировать с Шапаренко и готовится к переговорам с «Динамо» «Брюгге» и «Трабзонспор» согласовали переход Яремчука: известны сумма трансфера и детали договора "Ми знайомі ще з часів "Динамо". Русин розповів, з якими українськими футболістами спілкується в Англії Назарий Русин: «Динамо» выпал неплохой жребий» "Не хочу, щоб травма слугувала мені виправданням". Русин оцінив свій дебютний сезон в Англії Разван Луческу роздратований через ситуацію з Кендзьорою, тому що ПАОК досі не домовився з "Динамо" про перехід
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%