Сообщение #2502168 Просмотреть на стене →

🍁 Associated Press: У той час як Байден готується до складної кампанії з переобрання, нове покоління зірок Демпартії - таких як губернатор Пенсільванії Джош Шапіро, губернатор Мічигану Гретхен Вітмер і губернатор Каліфорнії Гевін Ньюсом активно підтримують його.

Ці високопоставлені демократи ведуть кампанію на підтримку Байдена, але при цьому позиціонують себе як потенційні кандидати в президенти в 2028 році. Вони – «страховий поліс» Демократичної партії на випадок майбутніх перегонів.

Наразі передвиборна кампанія Байдена йде повним ходом, але діючий президент стикається з проблемами, пов'язаними з його віком та зниженням рейтингу, на що впливає кримінальна справа проти його сина. У Демократичній партії все частіше говорять про плани на випадок, якщо Байден не зможе брати участь у виборах. Дехто наголошує на недовірі до віце-президента Камали Харріс як до наступника, що підігріває дискусію навколо альтернативних кандидатів. Інші демократи застерігають від надмірного перебільшення досягнень Байдена, вказуючи на приховане невдоволення робітничого класу.

Водночас зазначається, що Демократична партія має одну з «найглибших лав запасних» завдяки хвилі високопоставлених губернаторів та інших лідерів, які з'явилися в результаті недавніх виборів.

❗️Не знаю, як ви, а я побачив у цій статті натяк на те, що кандидатура Байдена не така вже й безальтернативна для демократів навіть на виборах 2024 року. Якщо подібні тенденції наростатимуть, можуть бути сюрпризи. Принаймні, прізвища трьох можливих наступників Байдена озвучені.
 
Последние новости
"Це можна вважати результативною помилкою арбітра". Журналіст прокоментував епізод з пенальті у матчі "Шахтар" - "Динамо" Журналіст: "Я не зовсім розумію, чому проти "Шахтаря" не вийшов з перших хвилин Ярмоленко" "Треба платити гроші, тут нічого не зробиш". Журналіст висловив думку, які позиції варто посилити "Динамо" "Шахтар" – "Динамо" – 1:0: числа та факти Із чотирма гравцями "Динамо". Стала відома заявка юнацької збірної України U-17 на Євро-2024 Игорь Беланов: «Динамо» заставило «Шахтер» обороняться, что в чемпионате очень мало кто может себе позволить» Александр Бабич: «Шовковский понял ошибку, Ярмоленко изменил игру, но «Динамо» потеряло «золото» раньше» Николай Морозюк: «Мне бы очень хотелось, чтобы «Динамо» победило «Шахтер» Олег Шелаев: «Динамо» будет искать свои шансы с «Шахтером» в контратаках» "Моменти будуть у обох команд": Шаран, Костишин та інші тренери поділилися очікуваннями від матчу "Шахтар" – "Динамо"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%