Сообщение #2502032 Просмотреть на стене →

WE WANT INFORMATION - 5.

Вчора пізнім вечором відбулися переговори Президента України та пана Саллівана. Теми обговорення: кадрові питання української влади; захист національних інтересів України у американському медійному та політичному просторі; фінансова допомога. Трохи подробиць.

Пан Салліван висловив занепокоєння АП США стосовно "серії рефлекторних, а не виважених та професійних, призначень та намірів призначень" і попередив Зеленського, що подібна практика "майже неминуче вплине на темпи отримання Україною цивільної та військової американської допомоги". Спрощено: "Досить призначати ветеринарів льотчиками".

Пан Салліван дорікнув Президенту на те, що по факту АП США залишилася наодинці на фронті "просування українського кейсу на території США". Він висловився за активізацію саме українських зусиль на цьому напрямку і попередив, що зволікання з вирішенням цього питання може коштувати Україні "значної частки допомоги". Спрощено - "Досить бути жлобами! Наймайте лобістів та самі разом з нами просувайте у нас ваші інтереси"! Тут моя ремарка.

Багато кажуть що я вперто "гоню" на Порошенка. Брехню спростовувати не буду, і заради справедливості скажу, що нашій владі є у чому повчитися у Петра Олексійовича саме у цьому питанні. Порошенко НІКОЛИ не скупився на лобістів. НІКОЛИ. Скільки він витратив грошей на лобістів своїх інтересів у США під час своєрідного бану, скільки вони організовували його інтерв'ю в американських медіа - можно розлогу статтю написати. Політик вкладав гроші у свою реабілітацію навіть при мінімальних шансах на успіх. І у тому, що з нього минулої осені зняли "бойкотний бан", величезна заслуга найнятих ним американських лоббістських кампаній. Нашій владі у цьому випадку треба брати майстер-класи у П'ятого Президента.

Пан Салліван поінформував Президента про те, що питання фінансової допомоги Україні пріоритетне для пана Байдена і воно буде вирішено "Найближчим часом" тим більше що Україну підтримує майже конституційна більшість у Конгресі США. Виділення Україні 400 мільйонів долларів вчора - тому підтвердження.

Пан Салліван наголосив Президенту, що Вашингтон не просить - вимагає від української.влади якомога скоріше вирішити кадрові питання у МОУ, розблокувати його роботу і "звільнити генерала Залужного від виконання чужих службових обов'язків під час вирішальної фази осіннього наступу".
У цьому контексті пан Салліван заявив, що "чим скоріше повноцінно запрацює МОУ, тим скоріше ми повернемося до попередньо узгодженого колишнім міністром питання про передачу Україні до квітня наступного року до 150ти одиниць танків "Абрамс", тим скоріше буде вирішено питання по ракетах ATACMS".

Остання новина. Президент України розкритикував перед Салліваном роботу МЗС України та попросив прискорити розгляд кандидатур котрі він вніс на розгляд США. Він заявив, що час вже не терпить і якщо очільник МЗС не зможе реорганізувати роботу міністерства, не зробить її "гнучкою та агресивною", то він буде вимушений замінити Кулєбу. Салліван пообіцяв посприяти вирішенню цього питання.

Більше новин про ці переговори у нас немає. "Інформація НЕ надана на правах реклами.😃, просто люди повинні знати реальний стан справ у американо-українських відносинах.
 
Последние новости
Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов СМИ: Бенито покинет «Динамо» Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%