Сообщение #2501589 Просмотреть на стене →

"МОЖЛИВА КАТАСТРОФА". ЗАЛУЖНИЙ.



1. Ярова винесла на загал тему призначень у МОУ, читали, мабуть, усі. Якщо коротко, то так - ключові заступники міністра, зокрема по міжнародним поставкам зброї та по тиловому забезпеченню, не призначені, робота МОУ паралізована, поки нові призначенці увійдуть у курс справ і призначать нових керівників департаментів, поки ті, у свою чергу, щось почнуть щось тямити, пройде від місяця і більше.

2. На сьогодні ми маємо майже повне зупинення процесу забезпечення ЗСУ закордонною зброєю - контракти немає кому підписувати та часто й готувати. Та ж справа з необхідним тиловим забезпеченням армії.

3. Україна, ЗСУ увійшли у головну фазу осіннього контрнаступу без працюючого МОУ, про що я попереджав "Яйценосців", криком орав, про це попереджали нашого Президента голова Пентагону,, та Байден особисто. І до катастрофи не місяць, як попереджає Ярова, до неї тиждень, від сили два

4. Ідеальна заміна міністра мала виглядати наступним чином: Подання кандидатури на перевірку до США за три місяці до заміни - кандидатура за цей час формує нову команду замів та голів департаментів - призначення усіх разом на посади - початок роботи МОУ. Що було зроблено? Прямо протилежне.

5. Головне. Нам тільки що довели: Генерал Залужний написав листа очільнику Пентагону Остіну. Ми не знаємо повний його текст, але нам дали, так би мовити, його квінтесенцію для розповсюдження, даю кепсом. "ПРОШУ ВАС ТЕРМІНОВО ВТРУТИТИСЯ У СИТУАЦІЮ З ЗАБЕЗПЕЧЕННЯМ ЗСУ НЕОБХІДНИМ... СКЛАДАЄТЬСЯ ВРАЖЕННЯ ЩО ЗАРАЗ РОБИТЬСЯ УСЕ МОЖЛИВЕ ЩОБИ ЗІРВАТИ НАШ КОНТРНАСТУП, ПРИЧОМУ ЦЕ РОБИТЬСЯ НЕ ЗОВНІШНІМ ВОРОГОМ, А НАШИМ КЕРІВНИЦТВОМ"...

"Хороша людина" - не професія. Якщо у МОУ понатикують "порядних людей" які елементарно не зможуть "тягнути напрямки" як зараз не може "тягнути" свій Умеров, то станеться "порядна катастрофа".

Я не знаю - чи нинішня ситуація "пройоб дилетантів", чи спланована диверсія. НЕ ЗНАЮ. Але навіть якщо пройоб, то "гарними намірами вимощена дорога до пекла. І кирпичики для неї - воїни ЗСУ.

На хоч часткове і елементарне виправлення ситуації часу - тиждень. Відлік почато.
 
+1
Последние новости
Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов СМИ: Бенито покинет «Динамо» Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%