Сообщение #2501028 Просмотреть на стене →

МАНЕВРИ НАВКОЛО МЗС Так, оскільки ситуація навколо нашого МЗСу трохи "розрулилася", то можна дещо пояснити.

1. Президент не задоволений роботою Кулєби вже давно. Нагадую - вперше голова МЗСу відповідав пресі на питання про свою можливу відставку ще минулої осені. Чим не задоволений - поняття не маю, але реально не задоволений.

2. Мені абсолютно байдуже, вірять мені деякі, чи ні, але я СТВЕРДЖУЮ - Ермак відсторонений від переговорів по Гарантіях Безпеки від США і відсторонення у силі. А інших він іне вів. Хто не вірить - аналізуйте хоча би відкриті джерела: раніше кожні переговори з Салліваном висвітлювали майже як одкровення, а з моменту відставки голови МОУ жодних повідомлень немає. Переговори веде Кулєба. Цілком можливо що Ермак хоче з'їсти міністра та повернути себе у Велику Гру з США. Це моя версія, не американська.

3. Кандидатури, які прислав до США з метою попереднього узгодження Президент викликали, не побоюся цього стверджування, шок у наших союзників. Усі три не витримували жодної критики. Достатньо сказати що там фігурувала фамілія Верещук. Усі окрім одної були відкинуті союзниками, та й та одна не дісталася до стадії розгляду. Кадрового запасу у влади немає, кожна наступна кандидатура на заміну попередньої гірша від неї.

3. Узгодження не значить що відставка неминуча, чи що вона обов'язково буде, але це "дзвіночок" - наміри такі у Президента є. Зеленський пояснив своє прохання про розгляд тим, що хоче щоби не повторилася ситуація з паном Умеровим який на час перевірки випав з переговорного процесу - раптом Кулєбу кіндратій хватить, а тут раз - заміна готова. Як посміявся з намірів Президента мій друг - "Нехай Зеленський на заміну Ермака кандидатури пришле з такою
його логікою".

4. Президент надіслав нові кандидатури числом три. Ці більш менш пов'язані з міжнародними відносинами, але вони відверто слабкіші за Кулєбу. Держдеп запропонував Зеленському розглянути можливість призначення міністром, коли назріє заміна, пані Зеркаль - її не потрібно знову перевіряти, бо вона її проходила ще під час служби у Нафтогазі. Але тут є нюанс - пані категорично не бажає йти на МІД. Не знаю... Може й США змогли її переконати? Доки ще ми нічого не знаємо.

Отакі вони, маневри нашої влади навколо МІДу. Що буде далі - один чорт знає, точніше два українські чорти з телевізора. Слідкуємо за розвитком подій.

Ну і гарна новина. Корпорація "Рейтеон Технолоджіз" має намір побудувати в Україні завод який буде випускати пускові установки до "Петріот" та збирати інші компоненти системи, я про це писав. Попит на них після знищення "гіперзвукових" "Кінджалів" у світі виріс, інвестиція вигідна і кампанії, і США, і Україні. Але на прохання партнерів ми повинні надати українцям інформацію про те, що завод буде НЕ ОДИН, і номенклатура товарів ну буде обмежуватися тільки системами ППО та ПРО. Це все. Розумійте правильно. Можете погуглити - що вони випускають. І ще. Корпорація, як і їх німецькі колеги з "Рейнметалл" котрі також будуватимуть завод з виробництва "Леопардів" та іншого, також бере на себе обов'язок закрити над заводами небо. Як? Не моє собаче діло, але я так розумію, що "Що виробляєш, тим пуляєш".

На сьогодні все. Гарного завершення дня.
 
+1
Последние новости
"Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами» Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%