Сообщение #2500830 Просмотреть на стене →

Донік

Насправді, глибоко по х… (по сараю), що там кажуть джерела в ОП. От зовсім. Подобається це комусь чи ні, є низка політиків, які марили припиненням війни, бо вважали що їм це вдасться. Бо їм задавалося, що справа не РФ, а в попередній владі. Вони ж були готові і на розмінування і на все лайно, яке б показало, що вони не такі як «папередніки». А коли певні дії привели до певних наслідків, замість того щоб визнати свою недалекоглядність та наївність і просто сказати, що - нас Путін та його засланці в Україні, підступно надурили, вони намагаються перекласти відповідальність. Але це просто так не зробити, бо при лобовій атаці на військових можна отримати квиток за кордон і статус біженця. Тому зараз будуть заміряти температуру по палаті - чи забуло суспільство? Чи готове воно чужу провину перенести на тих хто зберіг Україну, та зробив неможливе? Тому всі ці зливи, це не зливи. Це заміри. Бо перед написання «новітньої історії перемоги», треба кой які хвости підчистити. А то багато не вʼяжеться.
І ДБР в тій же ситуації. Бо саме вони повинні були починати розслідування на предмет - а як же так вийшло, що все керівництво проспало підготовку та початок агресії. Бо ті хлопи теж, дуже круто в перший день кинулись займати оборону поближче до західних кордонів.
Поки що нема на що реагувати. Нам ОП закидають жуйку, щоб у пересічних громадян зʼявилася думка що військові можуть бути в чомусь винні. Вибачте що не загинули. Всі.
А потім їм мізки прокачають.
Тому не звертайте уваги на всі ці викиди. Поки предмета обговорення нема. Тільки підготовка. Не допомагайте їм.
Ще є час і може до когось все таки дійде, що визнавати свої помилки та слабкість у минулому, це скоріше риса сильних. І це підсилює, а не робить слабкішим.

 
+4
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%